Facebook Pixel Το άρθρο για την ΑΕΚ που πρέπει να διαβάσεις!
| 2016-10-31 10:30:00

Το άρθρο για την ΑΕΚ που πρέπει να διαβάσεις!

Το άρθρο για την ΑΕΚ που πρέπει να διαβάσεις!

Μετά και το παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι τρελό να πεις ότι η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα.

Όχι ακριβώς τρελό, είναι θεοπάλαβο να θεωρηθεί υποψήφια πρωταθλήτρια αυτή η ΑΕΚ. Αφήνουμε στην άκρη το αποτέλεσμα, την ήττα 1-0 από τον ΠΑΟΚ, που θα μπορούσε να ήταν και νίκη της ΑΕΚ 1-0.

Ποια είναι η ΑΕΚ, αυτή που είδαμε με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον Πανιώνιο και τον Ηρακλή. Η γνωστή ΑΕΚ με την ικανότητα της «συλλογικής» αμυντικής λειτουργίας. Και εναντίον του ΠΑΟΚ η ομάδα έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της. Αυτό, όμως, δεν φτάνει για να κρατήσει επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα που θέλει πρωτάθλημα ζυγίζεται στα παιχνίδια αιχμής, αυτά που λέμε ντέρμπυ. Όπως αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ που χθες στην Τούμπα δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε έναν ΠΑΟΚ που είχε λιγώτερες ευκαιρίες απ’ όσες στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Κι όμως η ΑΕΚ δεν έμπαινε στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Ακόμα και ο Μάνταλος έκανε άμυνα. Από ποιόν περίμενε η ΑΕΚ να δημιουργήσει παιχνίδι, αν όχι από τους Μάνταλο, Πατίτο και Μπακασέτα, που τράβαγαν κουπί αμυντικής πλεύσης.

Τελικά. Η πράγματι καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ δεν βγάζει αποτέλεσμα ακόμα και σε αγώνες κόντρα με τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Πως, λοιπόν, να ποντάρει κανείς στην ΑΕΚ ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Γιατί έριξαν τη φωτοβολίδα στην Τούμπα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags