Facebook Pixel "Θέλουν να ξαναφάνε τα μούτρα τους;"
| 2011-06-26 09:10:00

"Θέλουν να ξαναφάνε τα μούτρα τους;"

"Θέλουν να ξαναφάνε τα μούτρα τους;"

Μπορεί ομάδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρης) και Πολιτεία (Μπιτσαξής) να ζητούν την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ο τελευταίος δεν …ψήνεται. Φεύγει επειδή συμπληρώνει ένα χρόνο;

Πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ετοιμάζει μερίδα ομάδων ενόψει του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής την προσεχή Τρίτη.

Σε αυτές τις ομάδες ανήκουν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, που χθες εξέδωσαν ανακοινώσεις καλώντας τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Λίγκας να παραιτηθούν, αλλά και ο Άρης.

Αυτές οι τρεις ομάδες είναι οι επικεφαλής και προσδοκούν ότι θα ταχθούν κι άλλες υπέρ τους για να πετύχουν την απομάκρυνση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού από την προεδρία της διοργανώτριας αρχής.

Πάντως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε φαίνεται σε πρώτη φάση διατεθειμένος να παραιτηθεί. Κι αυτό ενδεχομένως να αποδεικνύεται και από τη θέση έτσι όπως αυτή εκφράστηκε από "κύκλους" της ομάδας στην εφημερίδα Goal- μετά τις ανακοινώσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

"Την πρώτη φορά που κατέθεσαν πρόταση μομφής έφαγαν τα μούτρα τους και δεν συζητήθηκε καθόλου, τη δεύτερη πήραν μόνο δύο ψήφους, να δούμε τι θα καταφέρουν την Τρίτη", ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον Πειραιά.

Πάντως, υπάρχει και μια εκτίμηση που λέει ότι αν τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραιτηθεί -προφανώς μετά τις πιέσεις- οικιοθελώς από την προεδρία, τότε θα επικαλεσθεί το γεγονός ότι συμπλήρωσε ένα χρόνο θητείας (σε αυτό το διάστημα αντικαταστάθηκαν και οι προηγούμενοι πρόεδροι) και όχι επειδή κατατέθηκε πρόταση μομφής σε βάρος του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags