Facebook Pixel Δεν θα πάρει αριστερό μπακ;
| 2011-06-26 10:45:00

Δεν θα πάρει αριστερό μπακ;

Δεν θα πάρει αριστερό μπακ;

Mε Μαρκάνο, Χολέμπας και ...Βαλεριάνο είναι καλυμμένος ο Βαλβέρδε;

Και χωρίς επιπλέον μεταγραφή για τη θέση του αριστερού μπακ είναι πιθανό να κινηθεί ο Ολυμπιακός την ώρα που ο 19χρονος Βαλεριάνος αναμένεται να ταξιδέψει στο Ζέεφλεντ, και ο Χολέμπας γίνεται και επίσημα Έλληνας. Λύση δίνει στα αριστερά και ο Μαρκάνο.

Τις καλοκαιρινές του διακοπές τελείωσε ο 19χρονος μπακ του Ολυμπιακού Γιώργος Βαλεριάνος και μπαίνει πλέον σε ατομικές προπονήσεις ώστε να είναι σε φουλ ρυθμούς ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Ζέεφελντ καθώς τον πιστεύει και θεωρεί πως μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα δίνοντας λύσεις ως μπακ-απ του Χολέμπας.

Λύση Μαρκάνο

Φυσικά, για τη θέση υπάρχει πλέον και ο Ιβάν Μαρκάνο που παρότι είναι κυρίως κεντρικός αμυντικός έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με επιτυχία και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι, ο Βαλβέρδε θα δοκιμάσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία τον 23χρονο συμπατριώτη του και στην συγκεκριμένη θέση ώστε να έχει μία ακόμη επιλογή.

Έλληνας από… μέρα σε μέρα

Την ίδια ώρα, ο Χοσέ Χολέμπας που κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει να σηκώσει το «βάρος» του βασικού αριστερού μπακ, είναι έτοιμος να γίνει και με τη… βούλα Έλληνας καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να αγωνίζεται με ελληνικό διαβατήριο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ της νέας περιόδου κάτι που θα διευκολύνει και τον Βαλβέρδε στις δηλώσεις των παικτών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags