Facebook Pixel Ποιος Τσιρίλο; Θέλει Τσισόφσκι!
| 2011-06-26 11:15:00

Ποιος Τσιρίλο; Θέλει Τσισόφσκι!

Ποιος Τσιρίλο; Θέλει Τσισόφσκι!

Μπορεί να κυκλοφόρησε ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να επαναπροσεγγίσει τον Τσιρίλο, ωστόσο στην πραγματικότητα δείχνει να εξετάζει άλλες περιπτώσεις για την άμυνά του. Όπως αυτή του Τσισόφσκι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport", ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Μάριαν Τσισόφσκι. Ο Σλοβάκος αγωνίζεται στη ρουμανική Πολιτέκνικα Τιμοσοάρα, που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία λόγω χρεών και έτσι ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος.

Ο Τσισόφσκι είναι γεννημένος στις 2/11/1979, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας έχει ύψος 1.85. Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια. Αναλυτικά, είχε είκοσι συμμετοχές στο ρουμανικό πρωτάθλημα, τρεις στα προκριματικά του Europa League και δύο στο Κύπελλο. Ακόμη, είναι διεθνής καθώς μετρά οκτώ συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Για την περίπτωση του είναι ενημερωμένος ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για το Σλοβάκο ποδοσφαιριστή. Στο οικονομικό φαίνεται να μην υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς οι ετήσιες απολαβές του παίκτη δε θα ξεπερνούν αυτές του Τσιρίλο.

Το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάζεται όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι η διάρκεια του συμβολαίου, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν παίκτη που θα τον έχει στο ρόστερ για τα επόμενα τρία- τέσσερα χρόνια, όμως ο Τσισόφσκι είναι ήδη 32 ετών.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags