Facebook Pixel Γιατί ''δραπέτευσε'' ο Κοντονής από το υπουργείο αθλητισμού
| 2016-11-06 10:45:00

Γιατί ''δραπέτευσε'' ο Κοντονής από το υπουργείο αθλητισμού

Γιατί ''δραπέτευσε'' ο Κοντονής από το υπουργείο αθλητισμού

Κομματάκι καθυστερημένα το μάθαμε, όμως αξίζει τον κόπο να μην παραλείψουμε να το βγάλουμε στον αέρα.

Πριν από πέντε εβδομάδες ο Κοντονής έστειλε το πρώτο «μήνυμα» στον πρωθυπουργό με αίτημα να αποχωρήσει από υφυπουργός αθλητισμού.

Δεν πηγαίνει άλλο. Όσο παρέμεινε σ’ αυτό το πόστο τόσο περισσότερο αποδεικνυόταν η φούσκα του...πολέμου ενάντια στη διαφθορά και την εγκληματική οργάνωση.

Ο ορισμός της απόλυτης αποτυχίας είναι ο Κοντονής ο οποίος μόνον ένα πράμα έκανε. Να γαβγίζει σαν τσομπανόσκυλο. Να φοβερίσει το... «σύστημα» της προηγούμενης κατάστασης, το οποίο όμως συνέχιζε να επικυριαρχεί και επί Σύριζα.

Πολύ σωστά ο πρωθυπουργός έκανε την «αλλαγή» του Κοντονή μ’ άλλον υφυπουργό, που κι’ αυτός, με το καλημέρα το παίζει...Κίμων Κουλούρης, του ΠΑΣΟΚ το 1981. Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, όμως στην πραγματικότητα είμαι τσιράκι του κατεστημένου.

Ο Τσίπρας, λοιπόν, που δεν είναι κορόιδο, αντιλήφθηκε ότι και ο Σύριζα θα συνεχίζει να τρώει φθορά με τον Κοντονή στο αθλητισμού διότι ο Ζακυνθινός σύντροφος δεν γίνεται να τη βγάζει συνεχώς με το... αριστερό νταηλίκι. Απειλές, θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε. Γελοιοποίηση της κάθαρσης δηλαδή, με τη σφραγίδα του Σύριζα.

Μιλάμε για καραμπινάτη απάτη. Υφυπουργός εδώ και 21 μήνες ο Κοντονής, γύρευε πόσο κόστισε στο δημόσιο, δηλαδή στους φορολογούμενους, με τους συνεργάτες του, με τις εξορμήσεις του εδώ κι εκεί, με τις αλλαγές στη νομοθεσία, όλα αυτά είναι έξοδα, γιατί;

Για να απειλούν οι γνωστοί «άγνωστοι» τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, που επιτόπου παραιτούνται διότι ξέρουν με ποιούς έχουν να κάνουν. Και ξέρουν ακόμα ότι είναι απροστάτευτοι επί Σύριζα.

Ντρέπεται που είναι γάβρος ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags