Facebook Pixel "Ευτυχώς που ήταν φυτά και άσχετοι οι μέτοχοι μας..."
| 2011-06-26 15:19:00

"Ευτυχώς που ήταν φυτά και άσχετοι οι μέτοχοι μας..."

"Ευτυχώς που ήταν φυτά και άσχετοι οι μέτοχοι μας..."

"…διαφορετικά θα τους είχαμε τώρα και αυτούς σε πρωτοσέλιδα". Έτσι σχολίασε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Χατζηχρήστου στο "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6":

-Για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Είναι το τέλος της πρώτης θητείας. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουν ανοίξει. Μάλιστα, όπως βλέπω τον δρόμο αυτό θα τον ακολουθήσουν και άλλοι, έστω και με τρία χρόνια καθυστέρηση. Είμαστε πιλότος».

-Για όσους υποστηρίζουν ότι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και επικεφαλής της Ορίτζιναλ:

«Είναι παραπληροφόρηση και λάθος εντυπώσεις. Η ενασχόλησή μου, με την Ερασιτεχνική με έκανε να ασχοληθώ περισσότερο και με την Ορίτζιναλ».

-Για την ύπαρξη διαφορετικών συνδυασμών στις εκλογές της Ερασιτεχνικής και την ένταση που υπήρξε στη δευτερολογία του:

«Δεν υπάρχουν διαφορές, αλλά διαφορετικές αφετηρίες. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν το σαράκι να γίνουν πρόεδροι. Αυτό δεν μπόρεσα να το αποτρέψω. Είναι μια αρρώστια. Δεν γίνεται μετά από τρία χρόνια δουλειά να λένε κάποιοι ότι δεν κάναμε κάτι καλά, ενώ έχουμε ολοκληρώσει –ίσως- την καλύτερη διοικητική τριετία της ΑΕΚ»

-Για το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΚ:

«Το μείζον θέμα της ΑΕΚ είναι η βία. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε να πατάξουμε, γιατί έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Δεδομένης της έλλειψης πολιτικής βούλησης, η ΑΕΚ θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Μιλάμε για τη βία που υπάρχει παντού σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, έστω κι είναι σε μικρότερο βαθμό το πρόβλημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες»

-Για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες:

«Δικαιώνομαι γιατί μόλις συμμετείχα στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ είχα αποκαλέσει τους μετόχους ‘’φυτά και άσχετους’’. Ήταν σωστός ο χαρακτηρισμός αυτός. Ευτυχώς που ήταν ‘’φυτά και άσχετοι’’ γιατί αν ήταν σαν τους Ολυμπιακούς ή τους Παναθηναϊκούς, θα τους είχαμε κι αυτούς τώρα στα πρωτοσέλιδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags