Facebook Pixel "Με τίποτα βρώμικος ο Μαρινάκης"
| 2011-06-27 08:14:00

"Με τίποτα βρώμικος ο Μαρινάκης"

"Με τίποτα βρώμικος ο Μαρινάκης"

Ο Σταύρος Νταϊφάς μίλησε για τα όσα ακούγονται για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Δε δέχομαι με τίποτα ότι ο Μαρινάκης είναι βρόμικος και έχει μπλέξει σε τέτοιες ιστορίες. Ήρθε στον Ολυμπιακό να φτιάξει μία μεγάλη ομάδα. Τον ξέρω από μικρό παιδί και τι είχε και τι έχει στο μυαλό του να κάνει για τον Ολυμπιακό. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που συζητήσαμε όταν ανέλαβε την ομάδα και ήξερα τα σχέδιά του. Να κάνει μία ομάδα που να τη βλέπει και να την χαίρεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε παρασκήνια ούτε τίποτα», τονίζει αρχικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Εξέδρα" ο Σταύρος Νταϊφάς και συνεχίζει απαντώντας στις ερωτήσεις:

Υπάρχει περίπτωση να γίνεται πόλεμος στον Ολυμπιακό και κάποιοι να βρήκαν τώρα την ευκαιρία;

"Μη μου λες γι αυτά, γιατί τα ξέρω καλά εγώ από την εποχή που ήμουν πρόεδρος. Την εποχή εκείνη σε εμένα κάποιοι έκαναν όργια, αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα και είχα φτιάξει μία ομάδα που έπαιρνε τα πρωταθλήματα μέσα στα γήπεδα και τους έκανα να τρέχουν. Να μην ανοίγουμε πληγές τώρα και θυμάμαι καλά τι γινόταν. Όργια έκαναν. Και τώρα ξαφνικά για όλα φταίει ο Μαρινάκης. Δηλαδή ως πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να μιλάει με ανθρώπους; Δεν είναι φυσιολογικό αυτό; Σημαίνει ότι υπάρχει παρασκήνιο;

Δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση ότι ακούω και διαβάζω. Ο Μαρινάκης ήρθε στον Ολυμπιακό ξαφνικά και μετά την εποχή Κόκκαλη άρχισε να βάζει λεφτά και να φέρνει μεγάλους παίκτες. Αυτός βάζει λεφτά. Οι άλλοι τι βάζουν; Και αφού βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν ψάχνουν άλλους τρόπους, ύπουλους και επικοινωνιακούς. Έχουν στήσει έναν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο φταίει ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης. Έτσι τους βολεύει".

Πιστεύετε ότι ο Μαρινάκης θα επηρεαστεί από όλα αυτά;

"Ναι, θα επηρεαστεί, γιατί τώρα θα γίνει πιο δυνατός και θα κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Θα το δείτε στη συνέχεια. Δεν είναι ο άνθρωπος που κάνει πίσω. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει καλά τι συμβαίνει και τώρα θα τον στηρίξει ακόμη περισσότερο. Κερδισμένος θα βγει από αυτή την ιστορία ο Ολυμπιακός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags