27/06/11 - 09:24

«Ανησυχούμε για το μέλλον της Καβάλας»

Ο δήμαρχος της Καβάλας, Κώστας Σιμιτζής ξεκαθάρισε πως ακόμη και αν υπάρξει πρόβλημα με την οικογένεια Ψωμιάδη, δεν θα εγκαταλείψουν την ομάδα.

«Ανησυχούμε για το μέλλον της Καβάλας»
37.750views 0shares

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Sportday»

Για το λόγο που έγινε η σύσκεψη:
«Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι πρόκειται να γίνει, διότι εκκρεμεί η απόφαση των αρμόδιων οργάνων. Η ΠΑΕ ανήκει στην οικογένεια Ψωμιάδη αυτή τη στιγμή κι εμείς, όλες οι τοπικές αρχές, απλώς πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρωθούμε επειδή ανησυχούμε για το μέλλον και δεν θέλουμε να βρεθούμε απροετοίμαστοι».

Για το μέλλον του συλλόγου:
«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση αναλόγως και του σκηνικού που θα δημιουργηθεί. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Η ομάδα θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα; Θα υποβιβαστεί στη Football League, θα πέσει στη Football League 2; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε όμως είναι ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε, διότι όλοι μας αγαπάμε αυτή την ομάδα».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων των «Αργοναυτών», Κώστας Λιόλιος, ο οποίος τόνισε: «Εμείς αγαπάμε την ομάδα και υποστηρίζουμε κάθε διοίκηση. Δεν θέλουμε να καταδικάσουμε κανέναν πριν βγουν οι αποφάσεις του δικαστηρίου. Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουν ταραχθεί απ' όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν πρέπει να προτρέχουμε. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει. Όλοι ανησυχούμε και γι' αυτό έγινε και η συγκέντρωση το Σάββατο και συστήθηκε η επιτροπή σωτηρίας, η οποία θα είναι έτοιμη να αναλάβει δράση εφόσον χρειαστεί».