27/06/11 - 10:30

«Από τα μεγαλύτερα κλαμπ ο ΠΑΟΚ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο βοηθός του Λάζλο Μπόλονι, Χοακίμ Πρέτο, ενώ αναφέρθηκε και στους Φερνάντο Σάντος και Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

«Από τα μεγαλύτερα κλαμπ ο ΠΑΟΚ»
52.445views 0shares

«Ξέρω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, καθώς γνωρίζω την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια που έχει κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έπαιξε ρόλο η συμφωνία μου με την ομάδα για να μάθω στοιχεία για την πορεία της. Είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη, πως ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι γεμίζουν το γήπεδο και ενισχύουν την ομάδα τους. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο», τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» και πρόσθεσε:

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τον Μπόλονι και συνεργαζόμαστε πάνω από 10 χρόνια. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη συνέχεια ήμασταν μαζί στη Ρεν, ενώ βρεθήκαμε και στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης όπου κερδίσαμε το πρωτάθλημα Βελγίου. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά, υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και θέλουμε να πετύχουμε και στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα στοίχημα για εμάς».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή και τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ: «Είναι φίλοι μου. Με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο γνωρίζομαι πολύ καλά και μιλήσαμε για τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον Φερνάντο Σάντος και τον συνεργάτη του Ζορζ Ροζάριο και μου είπαν αρκετά πράγματα για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, γιατί έβαλαν την φιλοσοφία τους στην ομάδα».