Facebook Pixel Από Γενάρη… καλοκαίρι
| 2011-01-13 09:05:00

Από Γενάρη… καλοκαίρι

Από Γενάρη… καλοκαίρι

Μαρινάκης και Βαλβέρδε τα λένε σήμερα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη, ενώ θα καταστρώσουν και το καλοκαιρινό πλάνο. Οι θέσεις που ψάχνουν παίκτες, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν.

Εκτός από την περίπτωση του Κουμορτζί ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συζητήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο σημερινό τους ραντεβού και για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι, ώστε να αρχίσουν από τώρα κάποιες κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει πρωτοφανή φαινόμενα οργάνωσης για τα ελληνικά δεδομένα από την ημέρα που ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αυτό επιβεβαιώνεται και από το σημερινό ραντεβού του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα λοιπόν του «Πρωταθλητή», εκτός από την απόκτηση του Κουμορτζί θα γίνει συζήτηση και για τις μελλοντικές ανάγκες του Ολυμπιακού. Η κατά πάσα πιθανότητα συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, δημιουργεί άλλες απαιτήσεις, ενώ οι αποχωρήσεις κάποιων παικτών πρέπει δεδομένα να καλυφθούν.

Οι θέσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός θα ψάξει την ενίσχυση είναι συγκεκριμένες και εκτός αν ο Βαλβέρδε έχει και κάποια άλλη απαίτηση θα συζητηθούν παίκτες για αυτές τις θέσεις.

Αρχικά είναι η θέση του τερματοφύλακα, καθώς η δεδομένη αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη, δημιουργεί ένα κενό, το οποίο όμως δεν είναι δυσαναπλήρωτο καθώς πλέον εκεί υπάρχει ο Πάρντο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων πλέον.

Στην θέση του αριστερού μπακ, υπάρχει η περίπτωση του Ραούλ Μπράβο που λήγει το συμβόλαιο του, ωστόσο θα πρέπει να δεχθεί να μείνει με σημαντική μείωση μισθών για να ανανεώσει.

Η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τα χαφ είναι δεδομένη, καθώς διακαής πόθος είναι ο Κάρλος Σάντσεζ για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να επανέλθουν το καλοκαίρι μετά την κλειστή πόρτα της Βαλενσιέν.

Η τέταρτη περίπτωση παίκτη που δεδομένα θα απασχολήσει τους ερυθρόλευκους είναι αυτή του Μίλαν Γιοβάνοβιτς τον οποίο εκτιμούν πολύ στο λιμάνι και αν καταφέρουν με προσεκτικούς χειρισμούς να τον φέρουν χωρίς να κοστίσει πολλά θα είναι ευχής έργον.

Τέλος οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας του χρόνου δημιουργούν την ανάγκη να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει τους Μιραλάς και Πάντελιτς και είναι πολύ πιθανό να είναι μεγάλο όνομα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags