28/06/11 - 15:16

«Εγώ τους τα είχα πει…»

Λάθος χρονική στιγμή διάλεξαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Πίνι Γκέρσον.

«Εγώ τους τα είχα πει…»
37.856views 0shares

«Τους τα είχα πει από τη μέρα που έφυγα από την ομάδα. Τους είχα πει ότι θα πρέπει να σταματήσουν να ακούν διάφορους δεξιά και αριστερά και να χαράξουν το δικό τους δρόμο, γιατί αλλιώς το μπάσκετ θα τους στοιχίσει ένα… πλοίο», είπε αρχικά στην «Εξέδρα» ο άλλοτε τεχνικός των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε:

«Η απώλεια είναι όχι απλά μεγάλη αλλά τεράστια, όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και τα δύο αδέρφια είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά έκαναν λάθη. Αν με είχαν ακούσει σε όσα τους είχα πει όταν έφυγα από την ομάδα, ίσως όλα αυτά να μην είχαν συμβεί τώρα. Όλα αυτά τα χρόνια επένδυσαν πολλά χρήματα, αλλά τώρα φεύγουν και όλοι αναρωτιούνται γιατί».

«Η απάντηση είναι φαινομενικά απλή. Είναι τόσο καλοί άνθρωποι, σπόρτσμεν, που ξέρουν μπάσκετ, αλλά από ένα σημείο και ύστερα επένδυσαν τόσα πολλά χρήματα και δεν πήραν ουσιαστικά τίποτα.Όλα αυτά τα χρόνια έφεραν στον Ολυμπιακό πολύ μεγάλους παίκτες, αλλά και παίκτες τους οποίους πλήρωσαν πολύ περισσότερο από την πραγματική αξία τους, όπως για παράδειγμα τον Ματσιγιάουσκας και άλλους», συνέχισε ο Γκέρσον.

«Μεγάλο λάθος να φύγουν τώρα»

Σχετικά με την επιλογή του χρονικού σημείου της αποχώρησης των αδελφών Αγγελόπουλων, εξέφρασε τις αντιθέσεις του: «Μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά τους και την απογοήτευσή τους, όταν επένδυσαν τόσα πολλά χρήματα και δεν βρίσκουν ανταπόκριση, δεν έρχονται οι τίτλοι και οι διακρίσεις. Όμως θεωρώ ότι κάνουν μεγάλο λάθος με το αποχωρούν αυτή τη στιγμή, που ο μεγάλος αντίπαλος, ο Παναθηναϊκός, δείχνει ότι βρίσκεται μπροστά στην αλλαγή σελίδας. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να μείνουν στην ομάδα και να την κάνουν κυρίαρχη».