Facebook Pixel "Είστε εμπαθής κ. Μπραουδάκη"
| 2011-06-28 17:34:00

"Είστε εμπαθής κ. Μπραουδάκη"

"Είστε εμπαθής κ. Μπραουδάκη"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με αιχμηρό τρόπο στο σημερινό σχόλιο του Βαγγέλη Μπραουδάκη στο Goal με τίτλο «καλώς το και το παλικάρι, τον Ζαγοράκη».

Αναλυτικά η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο εξυπνακισμός που συνήθως πουλάτε αλλά και η πρόθεσή σας να παραστήσετε το “Σέρλοκ Χολμς” των εγχώριων ΜΜΕ, σας οδήγησε στο συμπέρασμα πως η ηχογραφημένη συνομιλία Μπέου-Ζαγοράκη εξηγεί γιατί ο ΠΑΟΚ ψήφισε Μπέο ως εκπρόσωπο της Super League στην ΕΠΟ.

Για την ιστορία σας θυμίζω, ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ο ΠΑΟΚ δεν ψήφισε Μπέο, αλλά υπέρ του δικαιώματος του Ολυμπιακού Βόλου να αποφασίσει ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος Θανάση Κανελλόπουλου, κάτι που είχε συμβεί και ένα χρόνο πριν όταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης αντικατέστησε τον Ηλία Βιολίδη.

Δυστυχώς για εσάς, ακόμα δε δημοσιοποιήθηκε κάποια '' καυτή'' συνομιλία Ζαγοράκη-Βιολίδη για να σας πείσει... Κι' αν αυτά αφορούν το παρελθόν, το μέγα ερώτημα που προκύπτει με αφορμή το σημερινό σας πόρισμα είναι, ποιό ή ποιά σημεία της συνομιλίας τεκμηριώνουν τη θέση σας ότι έτσι εξηγείται η απόφαση του ΠΑΟΚ?

Μία στιχομυθία στην οποία δε γίνεται η παραμικρή άμεση ή έμμεση αναφορά σε ψηφοφορία, θεσμικά όργανα, Super League, ΕΠΟ, ή κάτι που έστω να παραπέμπει στα παραπάνω.

Είναι προφανές λοιπόν ότι τα παρουσιάζετε έτσι όπως θα θέλατε να είναι, αλλά επειδή δε σας βοηθά το περιεχόμενο της συνομιλίας, επιμένετε να μας πείσετε με το ζόρι. Δεν έχετε καν τη στοιχειώδη διακριτικότητα, να περιμένετε μπας και διαρρεύσει και κάποιος άλλος διάλογος με πρόσωπο ή εκπρόσωπο ομάδας που δεν έχει στηρίξει ο ΠΑΟΚ σε κατά καιρούς ψηφοφορίες, για να διαπιστώσετε κάποια διαφορά στο ύφος της κουβέντας.

Η αγωνιώδης προσπάθειά σας να επιβάλετε με το ζόρι αυτό που έχετε προαποφασίσει, σας απαγορεύει να αναλύσετε έστω και επιφανειακά τη συνομιλία, ώστε να μας παρουσιάσετε επιχειρήματα που επιβεβαιώνουν το συμπέρασμά σας. Απλώς αναπαράγεται μια καφενειακή συζήτηση, στην απέλπιδα προσπάθεια σας να στηρίξετε το πόρισμα που έχετε βγάλει εκ των προτέρων.

Ο...υποτακτικός σας Λευτέρης Δούκας

Γραφείο τύπου και επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΥΓ 1. Προφανώς σας διέφυγε ότι η συνομιλία Ζαγοράκη- Ψωμιάδη, βάση της οποίας ευφάνταστοι συνάδελφοί σας συμπέραναν ότι ''μαγειρευόταν'' ο υποβιβασμός του Ηρακλή, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη χθεσινή απόφαση του ΠΑΟΚ για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, κάτι που αποτελεί και θέση του Ηρακλή.

Απόδειξη ότι συχνά-πυκνά, η επίσημη θέση κάποιας ομάδας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα τεκμαίρονται (έστω και αυθαιρέτως), από ηχογραφημένες-χαβαλέ συζητήσεις.

ΥΓ 2. Η απομόνωση των λέξεων ''sorry φίλε'', επιβεβαιώνει απλώς την αυθαιρεσία και την εμπάθεια που σας προσάπτουμε. Το ''sorry φίλε, δεν κατάλαβα ότι μου έκανες πλάκα'', είναι εντελώς διαφορετικό από το ''sorry φίλε που δεν έκανα εκείνο ή επέτρεψα να συμβεί το άλλο'', κάτι που ενδεχομένως στήριζε πειστικότερα την αυθαιρεσία σας...

ΥΓ 3. Η απάντηση μου άργησε να σας αποσταλεί, επειδή όταν πρωτοδιάβασα το σχόλιο σας, νόμισα ότι κάνατε πλάκα!

Sorry φίλε Βαγγέλη!».

Διαβάστε το άρθρο του Βαγγέλη Μπραουδάκη με αφορμή τον διάλογο Ζαγοράκη - Μπέου:

Kαλώς το και το παλικάρι, τον Zαγοράκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags