29/06/11 - 08:58

«Έχουμε ακόμη δρόμο για Σισέ»

Δεν θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Ίγκλι Τάρε.

«Έχουμε ακόμη δρόμο για Σισέ»
22.368views 0shares

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Εξέδρα:

- Η χθεσινή είδηση ήταν ότι ο πρόεδρος της Μπρέσια, Τζίνο Κοριόνι, δήλωσε πως έχετε έρθει σε συμφωνία προκειμένου ο Παναγιώτης Κονέ να φοράει την επόμενη χρονιά τη φανέλα της Λάτσιο. Είναι έτσι;
«Όχι, δεν είναι έτσι, είναι νωρίς για να πούμε ότι υπάρχει συμφωνία. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι πως ο Κονέ έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Εκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην Μπρέσια. Εμείς εξετάζουμε το να κάνουμε σωστές μεταγραφές και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά που έχουμε στο πλάνο μας».

- Όλο το ενδιαφέρον, όμως, επικεντρώνεται, όπως είναι λογικό, στον Τζιμπρίλ Σισέ. Χθες δημοσιεύτηκε συνέντευξή του στην «Corriere dello Sport», όπου με όσα είπε φαινόταν σαν να αισθάνεται ήδη παίκτης της Λάτσιο.
«Αν μίλησε με αυτόν τον τρόπο, τότε μπορώ να πω ότι με χαροποιεί ιδιαίτερα η στάση του, γιατί αυτό σημαίνει ότι αισθάνεται την Λάτσιο σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα, κάτι άλλωστε που είναι και ο στόχος μας. Γιατί έτσι ανοίγει ο δρόμος για να έρθουν πολλοί σημαντικοί παίκτες σε μας. Υπάρχουν, όμως, ακόμα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Χρειάζεται ακόμα δρόμος για να έρθει ο Σισέ στη Ρώμη».

- Πιστεύετε ότι μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο Καμπιονάτο;
«Νομίζω ότι η καριέρα του και η μέχρι τώρα πορεία του το αποδεικνύουν περίτρανα. Οπου και αν έχει παίξει, Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα, έκανε μοναδικές εμφανίσεις και σπουδαίες σεζόν. Επομένως, πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο Καμπιονάτο».

- Ο Σισέ ήταν επιλογή δική σας ή του προπονητή Εντοάρντο Ρέγια;
«Δεν θεωρώ ότι παίζει κάποιον ρόλο αν αποτέλεσε δική μου σκέψη ή του προπονητή. Όταν μιλάμε για παίκτες σαν τον Σισέ, επικεντρωνόμαστε στο ταλέντο και στις ικανότητές τους. Αυτό που μετράει είναι να καταλήξουμε κάπου».

- Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία, γράφτηκε ότι η Λάτσιο έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και απομένει το «ΟΚ» του παίκτη. Είναι έτσι;
«Πραγματικά, όποιος λέει ή γράφει κάτι τέτοιο σίγουρα ξέρει πολύ περισσότερα από μας και από τον Παναθηναϊκό».