29/06/11 - 09:26

Καλά μας κάνουν…

Ο Νικόλας Βασιλαράς θεωρεί ότι με την παθητική τους στάση στη Λίγκα οι πράσινοι χάνουν το δίκιο τους.

Καλά μας κάνουν…
45.404views 0shares

Aναλυτικά το άρθρο του:

Να πω την αλήθεια προβληματίστηκα αρκετά για το που πρέπει να εστιάσω μετά την παρωδία της Σούπερ Λίγκας. Στο Gazzetta πήγα στα… σίγουρα δηλαδή στην καθαρά επικοινωνιακή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος είναι προφανές πως νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς και μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί.

Με τα δικά μας όμως τι γίνεται; Διότι σε λίγο θα πούμε και με το δίκιο μας πως «καλά μας κάνουν…». Συμφωνω πως το timing δεν είναι για να λύσουμε τα διοικητικά μας, αλλά κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην τα λες, δεν γίνεται να μετατρέπεις τον εαυτό σου σε συνένοχο. Εχει καταλάβει κανείς ότι όσο ως Παναθηναϊκός τηρείς παθητική στάση θα χάνεις και στην ουσία και στο αποτέλεσμα; Και πραγματικά δεν έχω αντιληφθεί για ποιον λόγο πήγε ο Δημήτρης Γόντικας στο συμβούλιο από τη στιγμή που δεν είχε διάθεση ή εντολή για να πολεμήσει. Χίλιες φορές να επέλεγε την αποχή, όπως έκανε τους τελευταίους τέσσερις μήνες παρά αυτό το πράγμα, που εν τέλει εξελίχτηκε σε φιάσκο.

Και με δεδομένη τη διοικητική ανυπαρξία δεν πρόκειται να το τραβούσα το θέμα αν δεν έβλεπα τους πανηγυρισμούς που βγήκαν από το πράσινο διοικητήριο (;) μετά από μια ξεκάθαρη ήττα. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε λέω εγώ. Δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζεις για το... αυτονόητο. Αυτό έλειπε, να έμενε και του χρόνου ο Μαρινάκης. Αλλά δυστυχώς στον Παναθηναϊκό όσοι έχουν απομείνει να τρέχουν το μαγαζί εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ότι για να γυρίσουν τα πράγματα θα πρέπει να συγκρουστείς με κάθε τρόπο. Εχεις ένα φοβερό όπλο, δηλαδή τους διαλόγους που δείχνουν ότι κάποιοι σε στήνουν φόρα παρτίδα και το πετάς στα σκουπίδια;

Κι όλα αυτά ενώ έστω και καθυστερημένα, λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε τελικά να βγάλει ανακοίνωση με την οποία μας προετοίμαζε για «μάχη». Μια μάχη που έμεινε τελικά στο… www.pao.gr και δεν την είδαμε ποτέ στο συμβούλιο της Λίγκας. Εκεί όπου οι πράσινοι επέτρεψαν στον Μαρινάκη να βγει και να κάνει πλάκα. Να λέει ευθαρσώς «δεν μου ζήτησε κανείς να φύγω, αλλά θα το κάνω μόνος μου», σαν να μας κάνει τη χάρη. Απίστευτο κι όμως Παναθηναϊκό!

Θυμίζω πως μετά τη μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση μομφής και παρότι είχε όλο το δίκιο με το μέρος του έφαγε τα μούτρα του. Αν καταφέρει να χάσει και αυτή την ευκαιρία, που μοιάζει με πέναλτι σε… κενό τέρμα και να βγει και κερατάς και δαρμένος τότε απλά τα σχόλια θα περιττεύουν και θα επαναλάβω αυτό που έγραψα και πιο πάνω. Καλά μας κάνουν…

Πηγή: leoforos.gr