Facebook Pixel «Θέλω να έρθω και εγώ με τον Σάντσες»
| 2011-06-29 10:17:00

«Θέλω να έρθω και εγώ με τον Σάντσες»

«Θέλω να έρθω και εγώ με τον Σάντσες»

«Μέλι» έσταξε για τον Κάρλος Σάντσες ο Μίλαν Μπίσεβατς. Ο Σέρβος στόπερ τόνισε πως δεν τον αφήνει… ασυγκίνητο ο Ολυμπιακός, αφού δέλεαρ αποτελεί και το γεγονός ότι αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, η συνέντευξη στον «Πρωταθλητή»:

Είσαι συμπαίκτης του Σάντσες τρία χρόνια στη Βαλενσιέν. Πώς θα τον περιέγραφες ως παίκτη;

Είναι ένας πολύ καλός και πολύ δυνατός παίκτης. Είναι καλός στη φυσική κατάσταση και εργατικός. Για μένα, αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά.

Ποιο είναι το δυνατό του σημείο;

Κατά τη δική μου άποψη είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης σε τεχνική κατάρτιση και σε φυσική κατάσταση. Είναι πολύ ομαδικός. Δουλεύει πάντα για την ομάδα και το καλό της. Δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική του προβολή. Ό,τι κάνει στο γήπεδο, το κάνει για το σύνολο ως ακούραστος «εργάτης».

Είναι σημαντικός παίκτης για τη Βαλενσιέν;

Φυσικά, πολύ σημαντικός. Το σημαντικό είναι ότι κάθε χρόνο ήταν ένας παίκτης που παρουσίαζε μεγάλη βελτίωση και αυτό που έχω να σας πω είναι πως όταν απουσίαζε, η ομάδα δεν ήταν ίδια χωρίς εκείνον. Υπήρχε μεγάλη διαφορά στην απόδοση και ειδικά για μένα που έπαιζα πιο πίσω απ’ αυτόν και δεχόμουν μεγαλύτερη πίεση απ’ ότι συνήθως. Κάθε φορά που επέστρεφε, η ομάδα αποκτούσε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι της κι εγώ στο δικό μου. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Είναι περισσότερο οργανωτικός ή αμυντικός;

Για μένα μπορεί να τα κάνει και τα δύο. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι έπαιξε το ίδιο καλά όπου χρειάστηκε και όπου τον είχε ανάγκη η ομάδα και ο προπονητής. Έχει παίξει ακόμη και στα πλάγια, αλλά είναι πιο δυνατός στον άξονα. Εκεί μπορεί περισσότερα. Πάντως, ακόμη και στα πλάγια, μάρκαρε όσο μπορούσε. Επίσης, είναι πολύ γρήγορος κι αυτό είναι βασικό του στοιχείο ως ποδοσφαιριστής.

Είναι παίκτης επιπέδου Champions League;

Φυσικά. Σίγουρα δεν έχει την εμπειρία στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά είναι παίκτης που μπορεί γρήγορα να μπει στο κλίμα και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αγώνων τόσο υψηλής έντασης και πίεσης. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με την ομάδα της Κολομβίας, άρα λοιπόν μπορεί να μην έχει εμπειρία από το Champions League, αλλά σίγουρα έχει από μεγάλους αγώνες. Είναι ένας παίκτης που έχει περιθώρια εξέλιξης όπως προείπα κι αυτό είναι σημαντικό. Εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο ο Κάρλος. Με την κατάλληλη βοήθεια, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Έχει πολλά ακόμη να δώσει ως παίκτης.

Τι άλλο θα μπορούσες να πεις για τον Κάρλος; Τι... σόι τύπος είναι;

Για τον Κάρλος μπορώ να πω μόνο θετικά λόγια. Πραγματικά το αισθάνομαι αυτό. Τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος, η γνώμη που έχω είναι η καλύτερη. Τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία τα έχω ήδη αναφέρει. Πέρασα τρία ευχάριστα χρόνια στη Βαλενσιέν μαζί με τον Κάρλος. Είναι ένα παιδί που γελάει πάντα. Αυτά τα χρόνια μαζί, έχω σχηματίσει την καλύτερη γνώμη. Θα θυμάμαι έναν ευχάριστο άνθρωπο που είχα ως συμπαίκτη.

Όταν ακούστηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σάντσες, είχε ακουστεί και το δικό σου όνομα. Γράφτηκε ότι ενδιαφέρεις κι εσύ τον Ολυμπιακό. Τι συμβαίνει;

Κάτι τέτοιο ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Δεν είχα επαφή με τον Ολυμπιακό.

Πώς θα σου φαινόταν να έρθεις μαζί με τον Σάντσες στον Ολυμπιακό; Να είσαι και συμπαίκτης του Μάρκο Πάντελιτς.

(Γελάει) Μάρκο, Μάρκο. Είναι πολύ φίλος μου ο Μάρκο. Είναι σούπερ παίκτης. Έχω να πω μόνο καλά λόγια για εκείνον. Φαντάζομαι ότι λέει κι εκείνος καλά για μένα. Κοιτάξτε, εγώ φεύγω από τη Βαλενσιέν, αλλά ακόμη δεν ξέρω που θα πάω, συνεπώς όλα είναι ανοικτά.

Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στο Champions League και κερδίζει συνεχώς τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτήν την ομάδα.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες της Γαλλίας είσαι κοντά ή έχεις ήδη συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι αλήθεια;

Υπάρχουν επαφές, αυτό το επιβεβαιώνω. Όμως δεν έχω συμφωνήσει. Θα δούμε σε μερικές ημέρες. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Ο μάνατζέρ μου το γνωρίζει αυτό το θέμα. Αυτός το χειρίζεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags