Facebook Pixel "Θα μιλήσω, όταν θέλω να μιλήσω..."
| 2011-06-29 15:02:00

"Θα μιλήσω, όταν θέλω να μιλήσω..."

"Θα μιλήσω, όταν θέλω να μιλήσω..."

Αυτό αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Μπουρούσης μετά την απολογία του για τις «βιταμίνες» και τους «βλάκες». Εν αναμονή της απόφασης της διοίκησης. Μόνο με θαύμα μένει στο λιμάνι.

Ο Γιάννης Μπουρούσης πέρασε στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να απολογηθεί για τους διαλόγους που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη. Η απολογία του κράτησε μία ώρα και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άκουσαν τι είχε να πει σχετικά με τα όσα υποστήριζε για τις «βιταμίνες» και φυσικά για τον χαρακτηρισμό «βλάκες» προς τους Αγγελόπουλους. Εξερχόμενος από τα γραφεία ο διεθνής σέντερ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και αρκέστηκε να πει μόνο ότι... «θα μιλήσω άλλη στιγμή, δεν είναι ώρα τώρα».

Πλέον αναμένουμε την απόφαση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, από την πλευρά της διοίκησης, στα γραφεία βρίσκεται ο μάνατζερ Χρήστος Σταυρόπουλος και όχι αδερφοί Αγγελόπουλοι που έχουν ανακοινώσει έτσι κι αλλιώς ότι αποχωρούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags