Facebook Pixel Όσκαρ καλύτερης ταινίας…
| 2011-01-13 11:52:00

Όσκαρ καλύτερης ταινίας…

Όσκαρ καλύτερης ταινίας…

O sportdog το είχε πει από την αρχή ότι κάτι βρώμαγε στο επεισόδιο Τζιμπούρ-Χιμένεθ, αλλά και στα όσα ακολούθησαν με την ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές πάνε τώρα για… βελούδινο διαζύγιο!

Όπως γράφεται σήμερα, ΑΕΚ και Τζιμπούρ οδηγούνται -ξαφνικά- προς συμβιβασμό. Οι διαβουλεύσεις των δύο πλευρών αναμένεται να έχουν αίσιο τέλος με την ομάδα και τον παίκτη να φτάνουν σε συμβιβαστική λύση.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» παρουσιάζεται διατεθειμένη να δώσει τα δεδουλευμένα στον παίκτη (218.000 ευρώ) και την ελευθέρας του και ο «τρομοκράτης» από τη μεριά του να αποσύρει την προσφυγή έτσι ώστε να μην οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των παραπάνω; Ο Τσιμπούρ να φύγει σαν… φίλoς από την ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της αρεσκείας του. Όπως είχε προβλέψει από την πρώτη στιγμή, δηλαδή, ότι θα γίνει ο sportdog.

Επίσης, στην ΑΕΚ δε θα πει κανείς τίποτα από τη στιγμή που «αναγκάστηκε» να διώξει κακήν κακώς το ποδοσφαιριστή λόγω του άστατου χαρακτήρα του και του «επεισοδίου» που προκάλεσε στην προπόνηση.

Όλα μέλι-γάλα με λίγα λόγια με τις δύο πλευρές να πετυχαίνουν τους σκοπούς τους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags