Facebook Pixel Ο "Ντούντα" έρχεται για να φύγει;
| 2011-06-29 22:59:00

Ο "Ντούντα" έρχεται για να φύγει;

Ο "Ντούντα" έρχεται για να φύγει;

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη για να συναντηθεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και να δρομολογηθούν εξελίξεις με τον ίδιο να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος κόουτς πληροφορήθηκε τα μαντάτα της φυγής των αδερφών Αγγελόπουλων στην πατρίδα του και θέλει να συναντηθεί μαζί τους για να συζητήσουν και να μάθει από… πρώτο χέρι την απόφαση τους. Για αυτό το λόγο κανόνισε να φθάσει στην Αθήνα μαζί με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς το απόγευμα της Πέμπτης.

Το ραντεβού του «Ντούντα» με τους αδερφούς Αγγελόπουλους θα είναι η απαρχή εξελίξεων στον Ολυμπιακό, αφού έπειτα, θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τον Ραζνάτοβιτς για τους υπόλοιπους πελάτες του (Σπανούλη, Κέσελ, Νίλσεν).

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η παραμονή του Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό μοιάζει αδύνατη, αφού ο μισθός του (1,3 εκατ. ευρώ) είναι μεγάλος και δύσκολα θα δεχθεί να ηγηθεί της ομάδας την επόμενη σεζόν χωρίς να έχει εγγυήσεις ότι θα υπάρχουν αρκετά χρήματα και υψηλές φιλοδοξίες.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags