Facebook Pixel Τέλος καλό, όλα ...Κάλα!
| 2011-06-30 13:47:00

Τέλος καλό, όλα ...Κάλα!

Τέλος καλό, όλα ...Κάλα!

Η Σεβίλλη έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στην ΑΕΚ και ο Χουάν Κάλα, με τον Χοσέ Κάρλος, έρχονται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, για να περάσουν ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν.

Μόνο τα απολύτως τυπικά μένουν, για να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Χουάν Κάλα και του Χοσέ Κάρλος, από τη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, μετά και τις τελευταίες επαφές, με τον Εμίλιο ντε λα Ρίβα, μάνατζερ των παικτών, έστειλε πριν από λίγο, τα απαραίτητα έγγραφα στην ΑΕΚ, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο, να τελειώσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, αφού πρώτα Κάλα και Χοσέ Κάρλος, περάσουν τις επιβεβλημένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Χουάν Κάλα, που θα στελεχώσει το κέντρο άμυνας της ΑΕΚ, θα υπογράψει ως δανεικός για ένα χρόνο και ο Χοσέ Κάρλος, ως ελεύθερη μεταγραφή, για 1+1 χρόνο. Έτσι τελειώνει μια σημαντική μεταγραφική υπόθεση για την Ένωση, με την έλευση δύο ποδοσφαιριστών, που απολαμβάνουν της μεγάλης εκτίμησης του Μανόλο Χιμένεθ, από την εποχή που ο Ισπανός τεχνικός εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags