Facebook Pixel Ποιο κατεστημένο; Προχωρούν ενωμένοι!
| 2011-01-13 13:06:00

Ποιο κατεστημένο; Προχωρούν ενωμένοι!

Ποιο κατεστημένο; Προχωρούν ενωμένοι!

Φαίνεται πως στον Ολυμπιακό έχουν πάψει να κυνηγούν φαντάσματα. Και το σύνθημα το έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους πανηγυρισμούς για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

“Ηταν μια νίκη απέναντι στο κατεστημένο;” ρωτήθηκε ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της ΚΑΕ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γέλασε μόλις άκουσε την ερώτηση, αλλά το προσπέρασε αμέσως. “Ηταν μια νίκη. Ηταν απλά μια νίκη”, είπε στην κάμερα του Sport TV.

Αλλωστε από τον περασμένο Ιούνιο έχουν αλλάξει πολλά. Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει σοβαρός λόγος. Σας έχουμε πει πως προχωράει το σχέδιο για τη νέα Λίγκα. Με τον Βασιλακόπουλο έχουν λυθεί όλες οι παρεξηγήσεις και ο πρόεδρος της ΕΟΚ έχουν βγει μπροστά και μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ψάχνουν την επόμενη μέρα του μπάσκετ.

Και όλα αυτά που σας έχουμε γράψει φαίνονται στην πράξη. Το ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός προχωρούν ενωμένοι σε πολλούς τομείς διαπιστώθηκε στο ΟΑΚΑ. Πολλοί περίμεναν να μην τελειώσει ποτέ το ματς. Παρ' όλα αυτά η ατμόσφαιρα δεν ξέφυγε ποτέ και στο τέλος όλοι μαζί έφυγαν αγκαλιασμένοι.

Η σχέση Ομπράντοβιτς – Ιβκοβιτς παίζει το ρόλο της, αλλά ήταν γενική η επιθυμία να μην πέσει μια σπίθα που θα τα κάψει όλα. Αν διαλυθεί το προϊόν, όλο το μπάσκετ θα χάσει. Γι αυτό και οι όποιες διαφορές θα λύνονται μέσα στο παρκέ.

Ακούσατε εσείς να διαμαρτύρεται κανείς για τη διαιτησία; Πόσες φορές έχει συμβεί αυτός μετά από ντέρμπι αιωνίων; Το μπάσκετ στην Ελλάδα πέρασε σε άλλο επίπεδο μετά το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags