01/07/11 - 07:51

"Θέλω ΑΕΚ, αλλά..."

Τόσο ο 22χρονος πορτιέρο, Κρίστοφερ Νόρντφελντ, όσο και ο μάνατζέρ του, δήλωσαν θετικοί στην προοπτική της ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχει κι ένα "αλλά".

"Θέλω ΑΕΚ, αλλά..."
56.790views 0shares

Το γεγονός ότι η Ένωση έχει να αντιμετωπίσει κι άλλους "μνηστήρες" και να τα βρει με την ομάδα του παίκτη, την Μπρομαποϊκάρνα.

Ο εκπρόσωπος του Κρίστοφερ Νόρντφελντ μίλησε στην εφημερίδα "Sportday" για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ για τον πελάτη του και τόνισε πως έχει υπάρξει επικοινωνία: «Είναι αλήθεια ότι επικοινώνησαν μαζί μου από την ΑΕΚ και εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Κρίστοφερ. Η απάντηση ήταν ότι μας ενδιαφέρει και εμάς αυτή η προοπτική, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την ομάδα του».

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Μπρομαποϊκάρνα, αλλά όπως τόνισε και σε άλλα Mέσα: «Εκτός από την ΑΕΚ υπάρχει και μία ομάδα από την Ισπανία που ενδιαφέρεται, αλλά και μία Ολλανδική ομάδα. Αν κάποιος από τους ενδιαφερόμενους θέλει τον Κρίστοφερ, θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την Μπρομαποϊκάρνα. Εμείς δεν κλείνουμε καμία πόρτα, ωστόσο θα πάρουμε την απόφασή μας με βάσει τα αγωνιστικά κριτήρια και το τι είναι καλύτερο για τον Κρίστοφερ».

Ο βασικός τερματοφύλακας της Σουηδικής Εθνικής Ελπίδων έδειξε θετικός στην «κιτρινόμαυρη» προοπτική, τονίζοντας στην ίδια εφημερίδα: «Τα μεταγραφικά ζητήματα τα χειρίζεται ο ατζέντης μου. Περιμένω σύντομα ενημέρωση. Εφόσον προκύψει συμφωνία, φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ».