Facebook Pixel «Την πίτα ολάκερη και τον Θρύλο χορτάτο!»
| 2011-01-13 14:51:00

«Την πίτα ολάκερη και τον Θρύλο χορτάτο!»

«Την πίτα ολάκερη και τον Θρύλο χορτάτο!»

Αυτό θέλει ο Μαρινάκης! Να πάρει το πρωτάθλημα, χωρίς νέες μεταγραφές, όπως ξεκαθάρισε στην κοπή της πίτας: «Οι μεταγραφές τελείωσαν. Γερά για πρωτάθλημα!».

«Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», ενώ δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ στο ντέρμπι «αιωνίων»:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο μπάσκετ επί του Παναθηναϊκού»,
τόνισε σχετικά.

Νωρίτερα και λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση, είχε στείλει μήνυμα τίτλου στους παίκτες:

«Πάμε για πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, δυνατά, γερά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε!», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κατά τη διάρκεια της κοπής ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων»  είχε... κέφια καθώς τόνισε ότι οι τέσσερις τυχεροί θα πάρουν δώρο το ποσό των 10.000 ευρώ και όχι τον 5.000 που ήταν αρχικά, ενώ είπε ότι θα ήθελε τα χρήματα αυτά να πάνε για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Λυκουρέσης, ο Παύλος Τσιλίδης και ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Παρόντες είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ, αλλά και στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ο ένας εκ των τεσσάρων τυχερών, Αβραάμ Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Εύχομαι η ένα χρονιά να μας χαρίσει υγεία, και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άλλωστε αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Έχουμε ακόμη πάντως πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ».

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος, είπε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα για να το κατακτήσουμε. Είμαστε μία πολύ δεμένη οικογένεια. Σε όλους τους αγώνες έχουμε στόχο τη νίκη».

Τι θα πούνε;

Στο μεταξύ, μετά την κοπή της πίτας είναι προγραμματισμένο το ραντεβού ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον Βαλβέρδε. Ένα ραντεβού που αναμενόταν να έχει μεταγραφικό χαρακτήρα. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ξεκαθάρισε ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει. Οπότε μένει να δούμε ποιο θα είναι το αντικείμενο συζήτησης και αν όντως έχει παρθεί απόφαση να μη γίνει άλλη μεταγραφή τον Γενάρη.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags