Facebook Pixel Η λύση είναι μία και ο Μάτος Βραζιλία!
| 2011-07-01 12:25:00

Η λύση είναι μία και ο Μάτος Βραζιλία!

Η λύση είναι μία και ο Μάτος Βραζιλία!

Το διαπραγματευτικό σίριαλ και οι κινήσεις τακτικής που γίνονται από τα τρία μέρη της υπόθεσης Μάτος θα φτάσει κάποια στιγμή στο προδιαγεγραμμένο τέλος του, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι δε μπορεί να γίνει αλλιώς.

Στην εποχή που διανύουμε τα συμβόλαια και οι υπογραφές ίσως είναι πιο ισχυρά από συναισθήματα, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που οδηγούνται σε μονόδρομο.

Μία από αυτές είναι και η υπόθεση Μάτος, στην οποία ο Παναθηναϊκός έπεσε σε ...κέντα και απλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εκμεταλλευτεί.

Χθες ο Βραζιλιάνος ...πλάνταξε στο κλάμα στην προσπάθειά του να τον αφήσουν να επιστρέψει στην Μποταφόγκο, ενώ μην ξεχνάτε ότι όσα χρόνια βρίσκεται μακριά από τον Παναθηναϊκός, τουλάχιστον ...1587 φορές επανέλαβε ότι δε θέλει ποτέ να επιτρέψει στην Ελλάδα, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην πατρίδα του.

Ναι, οι πράσινοι, αν θέλουν μπορούν να τραβήξουν την υπόθεση μέχρι τα άκρα. Να υποχρεώσουν τον Μάτος στην παραμονή και ουσιαστικά να του κόψουν το ποδόσφαιρο, κάνοντας έναν άνθρωπο δυστυχισμένο.

Οχι, δεν φταίει η ΠΑΕ που ο Βραζιλιάνος είναι αδύναμος χαρακτήρας. Είναι από τις περιπτώσεις όμως, που η λογική συνταιριάζει με το συναίσθημα και οδηγεί προς και μοναδική διαδρομή. Το ...διαζύγιο.

Η λογική επιτάσσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία ανάγκη να κρατήσει έναν παίκτη, που θα είναι απόλυτα δυστυχισμένος αν επιστρέψει στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορεί να παίξει μπάλα ούτε για πλάκα. Μπορεί να τον θέλει, να τον χρειάζεται, να είναι καλός παίκτης, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο. Ο Μάρος αν παραμείνει στην Παιανία θα είναι μία πραγματικά μίζερη, ξερακιανή φιγούρα.

Από την άλλη πλευρά, το συναίσθημα επιβάλλει να κατανοήσουν όλοι την κατάσταση του παίκτη. Αν δεν πρόκειται περί ηθοποιίας το γεγονός ότι καμιά δεκαριά φορές μέσα σε μία πέρα ο Μάτος έβαλε τα κλάματα, που έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι δεν είναι, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες παίκτες που να έχουν πράξει το αντίστοιχο, ο Παναθηναϊκός οφείλει να κατανοήσει την κατάστασή του.

Οι πράσινοι δεν αρνούνται να τον απελευθερώσουν και είναι λογικό να ζητούν αντίτιμο από τη Μποταφόγκο, αλλά φαίνεται ότι τα 2εκ. που ζητούν, πολύ δύσκολα θα τα βρουν.

Η κέντα έγινε... Στο ποδόσφαιρο όλες οι κινήσεις που κάνει μία ομάδα δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς. Και στο κάτω κάτω ο Παναθηναϊκός (που δεν ευθύνεται στην περίπτωση του Μάτος), έχει πετάξει στα σκουπίδα αμέτρητα εκατομμύρια σε παλτά που ήρθαν κι έφυγαν νύχτα, στον Βραζιλιάνο θα το παίξει καμπόσος; Είναι και λίγο προκλητικό αυτό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags