Facebook Pixel Παράγοντες της χρονιάς οι Γιαννακόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2011-07-01 14:49:00

Παράγοντες της χρονιάς οι Γιαννακόπουλοι!

Παράγοντες της χρονιάς οι Γιαννακόπουλοι!

Η αναγνώριση για το έργο τους, τον Παναθηναϊκό, έρχεται για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους από την Ευρωλίγκα, καθώς αναδείχθηκαν κορυφαίοι παράγοντες για την σεζόν 2010-2011.

«Όταν πρόκειται για νίκες... κανείς δεν το κάνει καλύτερα από τον Παναθηναϊκό των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλων» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, κάνοντας εκτενές αφιέρωμα στην πράσινη «αυτοκρατορία» των έξι ευρωπαϊκών τίτλων που δημιούργησαν τα δύο αδέλφια.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη η πιο επιτυχημένη ομάδα σε ολόκληρη την ιστορία των φάιναλ φορ που ξεκίνησαν το 1988, έναν χρόνο μετά την ανάληψη του Παναθηναϊκού από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους.

Η αξιοσημείωτη συνέπεια που χαρακτηρίζει την πορεία του Παναθηναϊκού από τότε αποτελεί φόρο στον τρόπο που τ' αδέλφια έχουν καθοδηγήσει την ομάδα τους προς την κορυφή», γράφεται επίσης στο σάιτ της Ευρωλίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προηγηθεί και ο τίτλος του κορυφαίου προπονητή της σεζόν για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς που είναι και ο πολυνίκης της διοργάνωσης με οχτώ ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags