Facebook Pixel Ζεστός ο Πετρογκόλ
| 2011-07-01 14:57:00

Ζεστός ο Πετρογκόλ

Ζεστός ο Πετρογκόλ

Πρώτη προπόνηση για ΠΑΟ. Τι ζήτησε ο Φερέιρα. Σκόραρε δις ο Πετρόπουλος. Κανονικά ο Μάτος. Απών ο Εμπεν.
 

Οι πράσινοι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στην Παιανία με τον Πορτογάλο προπονητή να κάνει σεφτέ στις ομιλίες. Ο Φερέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον πολύ δύσκολο μήνα που τους περιμένει: «Έχουμε ένα μήνα ώστε να δουλέψουμε σκληρά. Θέλω σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι σε ένα μήνα. Ξέρετε πολύ καλά πως μου αρέσει να δουλεύουμε πολύ με τη μπάλα», τους τόνισε.

Σεφτέ ο Πετρογκόλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε αμέσως τις διαθέσεις του αφού πραγματοποιήθηκε διπλό στην Παιανία με τον Αντώνη Πετρόπουλο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα (2-0) του γκρουπ που βρισκόταν. Ο Πετρογκόλ έκανε σεφτέ στη νέα σεζόν.

Κανονικό ο Μάτος, απών ο Εμπεν

Ο Μαρσέλο Μάτος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Απών τις τελευταίες δύο ημέρες από την Παιανία είναι ο Λόρενς Εμπεν. Ο Ολλανδός γυμναστής δεν έχει εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο των πρασίνων και δεν υπάρχει κάτι επίσημο αν μένει ή φεύγει. Πάντως, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το τριφύλλι μιας και ο Φερέιρα έχει δικό του γυμναστή.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags