Facebook Pixel «Έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»
| 2011-07-01 15:26:00

«Έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

«Έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Όνειρα για την κατάκτηση ενός τίτλου την επόμενη σεζόν κάνει ο Λίνο, ο οποίος ευχήθηκε να έχει του χρόνου την τύχη με το μέρος του, ώστε να μείνει μακριά από τραυματισμούς.
 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον «Sport 103FM»:

Για την αλλαγή χλοοτάπητα στην Τούμπα: «Το περιμένω πώς και πώς. Δεν ξέρω αν θα παίξει μεγάλο ρόλο, μακάρι να είναι καλό».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κράτησε τον "κορμό" του: «Με χαροποιεί ότι επιστρέφουν όλοι σιγά σιγά. Είναι μια παρέα που άφησε το στίγμα της τα τελευταία χρόνια, που μπορεί να κάνει πολλά μέσα στο γήπεδο. Περιμένουμε να επιστρέψει και ο Βιτόλο, ενώ η παρέα αυξάνεται με τα νέα παιδιά και γίνεται ακόμη πιο δυνατή».
Για την προετοιμασία και το γεγονός ότι είναι πλέον από τους μεγαλύτερους ηλικιακά στην ομάδα: «Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό, το να έχουμε πολλά νεαρά παιδιά, αλλά και την εμπειρία των μεγαλύτερων. Οι νέοι είναι αυτοί στους οποίους στηρίζονται οι ομάδες και αυτοί στους οποίους μπορούν να επενδύσουν οι ομάδες, γι' αυτό υπάρχουν και τα τμήματα υποδομής. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα δουλέψω με τα νέα παιδιά και με τον Λάζλο Μπόλονι».
Για την προσωπική του παρουσία: «Φυσικά χρειάζεται τύχη. Ακόμη και ο καλύτερος παίκτης, με τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, δε θα μπορέσει να είναι καλός, αν δεν έχει τύχη. Εγώ είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών, κάποιες ατυχίες και ελπίζω φέτος τα πράγματα να είναι καλύτερα».
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν: «Και στις τρεις διοργανώσεις θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η περσινή παρουσία αποτελεί οδηγό, αλλά φέτος θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε και έναν τίτλο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».
Για αν είναι πιο κοντά το Πρωτάθλημα ή το Κύπελλο: «Θεωρώ ότι το να επιτευχθεί ένας από τους δύο στόχους είναι εξίσου δύσκολο. Το Πρωτάθλημα έχει 30 αγώνες, ενώ στο Κύπελλο υπάρχουν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Εύχομαι να πάρουμε έναν τίτλο, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, θα πρέπει να δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags