Facebook Pixel Ο Μάγος στον… πάγο και τον πάγκο! (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-13 17:00:00

Ο Μάγος στον… πάγο και τον πάγκο! (ΦΩΤΟ)

Ο Μάγος στον… πάγο και τον πάγκο! (ΦΩΤΟ)

O sportdog θυμάται τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού και τα συγκρίνει με την εξέλιξη των μεγάλων μεταγραφών. Τρίτο «δάγκωμα» στον Ελ Ζαρ!

Ο «παικταράς» της Λίβερπουλ όχι μόνο δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε τώρα να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Μάλιστα, όπως κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, η διοίκηση του είπε να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του δείγμα του ότι ο Μάκης Χάβος δεν τον έχει πλέον καθόλου στα πλάνα του! Στον… πάγο κοινώς. Ο ίδιος παίκτης, βέβαια, φαίνεται ότι... καλοπερνάει στη Θεσσαλονίκη, μια και ζήτησε να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα έστω και με μείωση αποδοχών!

Απίστευτα πράγματα για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που ήρθε με μεγάλες δάφνες στον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, αν θυμάστε καλά με ένα σίριαλ που είχε κρατήσει μέχρι το τελευταίο… λεπτό των μεταγραφών! Τον Αύγουστο ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε κινήσει γη και ουρανό για να αποκτήσει εκπρόθεσμα τον Ελ Ζαρ ως δανεικό από τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται τώρα, δεν άξιζε τόσος κόπος για έναν παίκτη που δεν είχε όρεξη να παίξει μπάλα.

Και δεν είναι ότι δεν πήρε παιχνίδια στα πόδια του. Τόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης, όσο και ο Μάκης Χάβος του έδωσαν ευκαιρίες να αποδείξει πράγματα, αλλά αυτός τις πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Τι έλεγε ο Τύπος…

Πάμε να θυμηθούμε πώς υποδέχθηκε τον Ελ Ζαρ ο Τύπος εκείνες τις ημέρες; «Χαλίφης στην Τούμπα», «Ζογκλέρ», «Μάγος της μπάλας», «Ρουκέτα» ήταν μερικοί χαρακτηρισμοί των πρωτοσέλιδων για τη μεταγραφή του Μαροκινού από το… «Άνφιλντ» στην Τούμπα. Δείτε τα παρακάτω.

Τι γράφατε εσείς…

Την ίδια ώρα, για «παικταρά» που είναι ισάξιος του Βιεϊρίνια και ικανός να… γκρεμίσει την Τούμπα μίλαγαν και οι οπαδοί. Πάμε να δούμε τι έγραφαν στα διάφορα αθλητικά site με αφορμή τον ερχομό του Ελ Ζαρ στον ΠΑΟΚ.

Erevos: «Πολύ καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ από λίγο που τον έχω δει φαίνεται να έχει πολύ καλά στοιχειά και το κυριότερο είναι γρήγορος εκεί δηλαδή που υστερούσε ο Σορλεν».

Αdelino vieri: «Μεγάλος παίχτης. Παιχταράς. Τριπλαδόρος. Μπουκαδόρος. Ταχύτατος. Πάρτυ θα κάνουμε. Η Τούμπα θα κατηφορίζει με τέτοιους παικταράδες».

Only PAOK: «Για τα ελληνικά δεδομένα είναι παιχταράς. Θα βγάλει μάτια στην επίθεση».

Alex Del Piero: «Πολύ καλός παίκτης, ισάξιος του Βιειρινια. Αν μπορέσει να αποδώσει αυτό που μπορεί θα γίνει περιζήτητος. Εγώ θα δεχόμουν αυτή τη μεταγραφή αν πουλούσαμε τον Μουσλι».

Utmost: «Πολύ καλός παίκτης. Θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα. Δεξιά Ελ Ζαρ, αριστερά Βιεϊρίνια από τα καλύτερα δίδυμα ακραίων στην Ελλάδα».

Dimitris 71: «Σπουδαία μεταγραφή και όχι δανεικός αφού το 50% των δικαιωμάτων του το αποκτήσαμε εμείς χωρίς ούτε 1 ευρώ!!!».

Purple: «Άριστα 10 στις διαπραγματεύσεις ακόμη μια φορά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βάλανε κάτω και τη Liverpool».

Carlos Valderama: «Πω ρε φίλε πολύ σπουδαία μεταγραφή. Πραγματικά πολύ καλό παικτάκι, δεν το περίμενα, μπράβο στη διοίκηση, θα πέσουν τα τσιμέντα με τον Μαροκινό, δυναμώνει υπερβολικά η ομάδα μάγκες, θα τρελαθούμε φέτος».

Johnnie 13: «Απλά παικταράς θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags