Facebook Pixel Τι σόι προετοιμασία είναι αυτή;
| 2011-07-02 09:00:00

Τι σόι προετοιμασία είναι αυτή;

Τι σόι προετοιμασία είναι αυτή;

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει προετοιμασία με παίκτες που θα φύγουν, μπορεί να φύγουν ή δεν υπολογίζονται για βασικοί. Για μεταγραφή ακόμη ούτε …λόγος!

Τα μαύρα του τα χάλια έχει ο Παναθηναϊκός όχι μόνο σε διοικητικό επίπεδο, αλλά και σε αγωνιστικό, αφού αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.

Φανταστείτε ότι οι "πράσινοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους έχοντας στο ρόστερ τους τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ...φευγάτος εδώ και έναν μήνα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Γάλλος δεν έχει πωληθεί ακόμη (σημειωτέον κάπου πήρε το μάτι μας δηλώσεις παράγοντα της Λάτσιο ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί σε 15 μέρες!) πάει πίσω τον προγραμματισμό της ομάδας, αφού ως γνωστόν ελλείψει χρημάτων ούτε μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν!

Αυτό σημαίνει ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκινάει να χτίσει το νέο (ποιον;) Παναθηναϊκό έχοντας στη διάθεσή του παίκτες που θα φύγουν, μπορεί να φύγουν ή δεν θα υπολογίζονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Και πάμε να μιλήσουμε με ονόματα. Ήδη αναφέραμε τον Τζιμπρίλ Σισέ. Υπάρχει ακόμη ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος αν δεν αποχωρήσει δεν μπορεί να αποκτηθεί βασικός κεντρικός αμυντικός για τη νέα σεζόν.

Επίσης, όσον αφορά την άμυνα έχουμε και την περίπτωση του Καντέ, στον οποίο θα προταθεί σημαντικό "ψαλίδι" στις αποδοχές και είναι άγνωστο αν θα το δεχθεί και αν θα μείνει τελικά στην ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να γίνουν δύο μεταγραφές για την άμυνα.

Στην κατηγορία Καντέ ανήκουν και οι Καραγκούνης Κατσουράνης που επίσης θα δεχθούν σημαντική μείωση και δεν είναι σίγουρη -ειδικά για τον πρώτο- η παραμονή τους.

Την ίδια ώρα υπάρχει μια κατηγορία παικτών που η ΠΑΕ έχει βάλει πωλητήριο και περιμένει προτάσεις. Αυτοί οι παίκτες μπορεί να φύγουν ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας άρδην τον προγραμματισμό (υπάρχει;) της ομάδας. Αναφερόμαστε στους Λέτο, Νίνη, Τζόρβα και Χριστοδουλόπουλο.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε στα πρώτα φιλικά του Παναθηναϊκού παίκτες 11άδας που λογικά δεν θα έχουν φανέλα βασικού μέσα στη χρονιά. Για παράδειγμα από δεξιά έφυγε ο Γκοβού και αναμένεται να γίνει μεταγραφή. Μέχρι τότε, όμως, είναι πιθανό να βλέπουμε σε αυτή τη θέση τον Μαρίνο, ή στην επίθεση μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σισέ τον Πετρόπουλο.

Με λίγα λόγια κανένας προγραμματισμός, καμία οργάνωση και κανένα πλάνο στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας την ώρα που η προετοιμασία έχει ήδη αρχίσει.

Και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στην Ευρώπη και οι "πράσινοι" να ψάχνονται ακόμη πώς θα καλύψουν θέσεις στη βασική ενδεκάδα. Διόλου απίθανο και συνάμα απογοητευτικό για μια μεγάλη ομάδα που χάνει συνεχώς από την αίγλη της. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags