Facebook Pixel Θέλει ΠΑΟΚ και το λέει!
| 2011-07-02 09:38:00

Θέλει ΠΑΟΚ και το λέει!

Θέλει ΠΑΟΚ και το λέει!

Περιμένει νέες επαφές με τον ΠΑΟΚ ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Όπως δήλωσε στο "olapaok.gr":

"Προσωπικά, έχω τη διάθεση να περιμένω τον ΠΑΟΚ, να καθίσουμε και πάλι γύρω από το τραπέζι και να συζητήσουμε. Ασφαλώς και δεν έχω βγάλει από το μυαλό μου την περίπτωση να παραμείνω στην Τούμπα για άλλον ένα χρόνο και να προσφέρω με όλη μου την καρδιά, όπως το έκανα τα προηγούμενα δύο χρόνια".

Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά δεδομένα, είπε: "Για μένα, το οικονομικό θέμα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Βεβαίως, τα χρήματα είναι σημαντικά για όλους, όμως, σε πρώτη φάση αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να μου πούνε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι με εμπιστεύονται και ότι με υπολογίζουν ως βασικό στέλεχος του πρότζεκτ για τη νέα σεζόν. Είναι ένα πρότζεκτ, το οποίο προσωπικά το πιστεύω και θέλω να είμαι μέρος του".

Όσο για το λόγο που χάλασε η αρχική συμφωνία, απάντησε: "Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε. Αυτό που ξέρω είναι ότι είχαμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα με τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, όμως, ξαφνικά έμαθα ότι δεν προχωράει η συνεργασία για την ανανέωση του συμβολαίου μου".

Για τα περί ενδιαφέροντος του Πανιώνιου και του Ατρόμητου; "Τις όποιες διαπραγματεύσεις τις κάνει ο ατζέντης μου. Προσωπικά, δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα. Αν, όμως, κάποια συμφωνία πήγαινε να ολοκληρωθεί, θα το γνώριζα. Από τη στιγμή που δεν το γνωρίζω, πάει να πει ότι δεν είναι κάποια συζήτηση σε τελικό στάδιο".

Για να καταλήξει: "Τον ΠΑΟΚ τον σεβάστηκα τα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Το ίδιο επρόκειτο να κάνω, αν έμενα και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα. Θα δούμε τι θα γίνει, αν τεθεί και πάλι από πλευράς ΠΑΟΚ θέμα να συζητήσουμε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας και καταθέσει η διοίκηση κάποια νέα πρόταση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags