Facebook Pixel "Γκρμπιτς όπως Γκατούζο"
| 2011-07-02 10:48:00

"Γκρμπιτς όπως Γκατούζο"

"Γκρμπιτς όπως Γκατούζο"

Με τον Τζενάρο Γκατούζο παρομοίασε ο Σρέντιαν Μπλάζιτς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Πέταρ Γκρμπιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπλάζιτς στην εφημερίδα "Εξέδρα":

«Μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά και στα δεξιά ως ακραίος. Είναι ψηλός, πολύ δυνατός και γρήγορος. Αυτό είναι που τον διακρίνει. Είναι πολύ γρήγορος με και χωρίς την μπάλα. Δεν σταματάει να τρέχει. Είναι πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, καθώς τον βοηθάει η δύναμη και η ταχύτητά του.

Δεν ξεχνάει τα αμυντικά του καθήκοντα, αν και χρειάζεται να βελτιωθεί. Προσπαθεί όμως και όσο μπορεί βοηθάει την ομάδα σε όλους τους τομείς. Είναι σαν τον Γκατούζο, παίζει δυνατά, με πάθος και ξαναλέω δεν σταματά να τρέχει, τα δίνει όλα για την ομάδα.

Δεν έχει κακή τεχνική, αλλά είναι ένα από τα κομμάτια του παιχνιδιού του που πρέπει να βελτιώσει. Αυτό που του λείπει ακόμα είναι να γίνει πιο πειθαρχημένος και να μην κάνει κατάχρηση ντρίμπλας. Αυτά είναι και θέματα εμπειρίας όμως, που με τα παιχνίδια μπορεί να τα βελτιώσει».

Ο Μπλάζιτς αναφέρθηκε και στον Λούκα Τζόρτζεβιτς για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός: «Δεν τον ξέρω τόσο καλά. Ο Τζόρτζεβιτς είναι πιο μικρός, πήρε κάποιες ευκαιρίες στη Μόγκρεν τη φετινή σεζόν και τα πήγε πολύ καλά. Από όσα έχω δει έχει ταλέντο και αν δουλέψει έχει όλο το μέλλον μπροστά του».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags