13/01/11 - 17:21

Το καλοκαίρι και βλέπουμε…

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά, που δεν θέλει να την πάθει όπως ο θείος του πριν από 15 χρόνια και να μείνει στην ΑΕΚ! Διαβάστε το θέμα…

Το καλοκαίρι και βλέπουμε…
27.961views 0shares


ΠΟΙΟΣ είναι ο νεαρός στόπερ για τον οποίο θέλει να κάνει επένδυση ο Ολυµπιακός για το µέλλον; Ο Κώστας Μανωλάς της ΑΕΚ! Οι Ερυθρόλευκοι γλυκοκοιτάζουν τον 20χρονο σέντερ µπακ (γεννηθείς στις 14 Ιουνίου 1991) και οίδιος θέλει να κάνει ένα βήµα παραπάνω στην καριέρα του.

Σηµαντικό ρόλο στη µεταγραφή θα παίξει ο θείος του Στέλιος Μανωλάς. Ο τελευταίος δεν άφησε την Ενωση ωςποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός ότι έγιναν προσπάθειες κατά κύριολόγο από τον Παναθηναϊκό (τον ήθελε πάρα πολύ ο Γιώργος Βαρδινογιάννης) και από τον Ολυµπιακό (τον ήθελε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στην πρώτη θητεία του στους Ερυθρόλευκους) και έκλεισε την καριέρα του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επειτα από15 χρόνια ο Στέλιος Μανωλάς έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του. Η ΑΕΚ είναι µεγάλη και ιστορική οµάδα, όµως άλλο είναι ο Ολυµπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το συµβόλαιο του Κώστα Μανωλά λήγει στις 30Ιουνίου 2012, οι ετήσιες απολαβές του είναι 50.000 ευρώ και ο ίδιος έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Μάλιστα πρόσφατα αρνήθηκε να υπογράψει νέο συµβόλαιο.

Οι δρόµοι Ολυµπιακού - Μανωλά θα συναντηθούν, είτε αποχωρώντας από την ΑΕΚ µε µεταγραφή είτε ελεύθερος. Γραµµή του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αποκτήσει έντονο ελληνικό στοιχείο η ενδεκάδα της οµάδας του, γι’ αυτό κάνει κινήσεις για να κλείσει για το καλοκαίρι άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ