Facebook Pixel Θα είχε φάει κράξιμο ο Ντούσκο…
| 2011-07-02 11:51:00

Θα είχε φάει κράξιμο ο Ντούσκο…

Θα είχε φάει κράξιμο ο Ντούσκο…

Τρεις παίκτες έχει πάρει φέτος από την αγορά της Σερβίας ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να έρθουν κι άλλοι. Όταν είχε συμβεί επί Μπάγεβιτς κάτι παρόμοιο, όλοι μουρμούριζαν. Τώρα;

Είναι αλήθεια ότι την εποχή που ήταν στο «τιμόνι» ο πεπειραμένος προπονητής και οι «ερυθρόλευκοι» κοίταζαν την ίδια αγορά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσταζαν χολή, όπως διαβάζουμε σήμερα στο «Goal».

Αν είχαν δίκιο ή όχι το έδειξε, βέβαια, η ιστορία. Καμία μεταγραφή, όμως, δεν είναι γνωστό από πριν αν θα «βγει» σε μία ομάδα. Το ζήτημα είναι ότι τώρα, που από τον Ολυμπιακό μάλιστα έβγαινε προς τα έξω ότι θα γίνει προσπάθεια ελληνοποίησης της ομάδας, ήδη έχουν αποκτηθεί τρεις Σέρβοι και ένας Έλληνας.

Και όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι, δεν αποκλείουν να γίνει κι άλλη προσθήκη από την ίδια αγορά. Που την ξέρει πολύ καλά ο Κοβάσεβιτς και, όπως λένε από τον Ολυμπιακό, ο Μαθία. Κι ο Μπάγεβιτς, όμως, την ήξερε και στην καλύτερη περίπτωση διαβάζαμε τότε για λόμπι του Σέρβου στου Ρέντη κ.λπ. Εκτός αν το γεγονός ότι κανείς δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα στις ημέρες μας, εντάσσεται στη λογική της γενικότερης σιγής ασυρμάτου που έχει πέσει στην πλατεία Αλεξάνδρας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags