02/07/11 - 15:59

"Ενοχλήθηκα σε Βόλο-Λιβαδειά"

"Υπήρχαν κανόνες για το άβατο των αποδυτηρίων οι οποίοι όταν παραβιάστηκαν σηκώθηκα και έφυγα όπως έγινε στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό Βόλου", σχολίασε ο Τσιώλης.

"Ενοχλήθηκα σε Βόλο-Λιβαδειά"
59.998views 0shares

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στην κάμερα της ΕΤ3 για την προετοιμασία της ομάδας του και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα με τα στημένα:

"Ο Αρης έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολύ μεγάλη δυναμική κόσμου κι αυτό δίνει ώθηση στην ομάδα, αλλά μεγαλώνει και τις υποχρεώσεις μας" τόνισε ο προπονητής του Αρη και συμπλήρωσε: "Το ρόστερ είναι δεδομένο και σ' αυτό θα γίνουν μόνο διορθωτικές κινήσεις. Μ' αυτές τις κινήσεις στοχεύουμε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μέχρι 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά".

Για τη νέα χρονιά και αν είναι πιο εύκολο να υπάρτξει ισονομία: "Η καλή ομάδα είναι ικανή να πετύχει αποτελέσματα ακόμη κι αν οι αντίπαλοι της υποστηρίζονται από τυχόν κυκλώματα. Μπορεί να είναι δυσκολότερη η προσπάθεια της, αλλά δεν είναι καταδικασμένη σε αποτυχία".

Για την υπόθεση των στημένων: "Ο χώρος έχει τους καλούς και τους κακούς παράγοντες. Ο καθένας τώρα που ξεσκεπάστηκαν οι ιστορίες που μαθαίνουμε θα πάρει αυτό που του ανήκει. Προσωπικά σε όποια ομάδα κι αν δούλεψα δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με τους παράγοντες. Η σχέση μας ήταν άκρως επαγγελματική και υπήρχαν κανόνες για το άβατο των αποδυτηρίων οι οποίοι όταν παραβιάστηκαν σηκώθηκα και έφυγα όπως έγινε στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό Βόλου".