Facebook Pixel Οι "κομμένοι" του Μπόλονι
| 2011-07-03 09:32:00

Οι "κομμένοι" του Μπόλονι

Οι "κομμένοι" του Μπόλονι

Για ποιο λόγο ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στην αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες.
 

Μπορεί ο Λάζλο Μπόλονι να απέκλεισε αρκετούς νεαρούς παίκτες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, εντούτοις η επιλογή του αυτή έχει εξήγηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε αυτή την απόφαση προκειμένου να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πέρυσι αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως ο Κουτσιανικούλης, ο Σακελλαρίου, ο Μπαλάφας, ο Γεωργίου και ο Παπάζογλου.

Στο διάστημα της παραμονής στο Αρνεμ οι τελευταίοι θα κληθούν να... δικαιώσουν τον Μπόλονι για το γεγονός πως τους "πήρε" μαζί του εκεί και να αφήσει έτσι εκτός αποστολής νεαρότερους παίκτες, όπως οι Δημήτρης Πόποβιτς, Χρήστος Κωστικίδης, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κώστας Δεμιρτζόγλου, Βασιλης Παπαδοπουλος, καθώς και ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος υπολογίζεται, αλλά θα βρεθεί με την Εθνική ομάδα των Νέων.

Τέλος υπάρχει και ο Λούκα Πετρίσεβιτς σύντομα θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, αφού πιάνει θέση ξένου στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως όσοι παίκτες που θα βρεθούν στην Ολλανδία δεν θα είναι απαραίτητα και στο ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά πολλοί από αυτούς θα περάσουν εξετάσεις για να παραμείνουν σε αυτό.

Πηγή: Sport24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags