Facebook Pixel «Έχει όλα τα φόντα να διακριθεί»
| 2011-07-03 14:26:00

«Έχει όλα τα φόντα να διακριθεί»

«Έχει όλα τα φόντα να διακριθεί»

Μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Άκης Μάντζιος, ενώ υποστήριξε πως έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Με τη δουλειά του τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει βήματα προόδου. Είδαμε ότι με την δεύτερη σεζόν του στον Πανιώνιο αγωνίστηκε βασικός και μας βοήθησε αρκετά, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Γερμανία κι αγωνίστηκε κι εκεί βασικός, σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», είπε αρχικά στον «Sentra 103.3».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Στηρίζεται στο πάθος του, στις δυνάμεις του κι έχει όλα τα φόντα για να διακριθεί».

Όσο για τα πολλά στημένα που εκτελεί και για το γεγονός ότι υστερεί στο να δημιουργήσει όταν έχει τη μπάλα στα πόδια, επεσήμανε: «Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, μας έβγαλε και μας πολλά στημένα την τελευταία χρονιά και βγάλαμε πολλά γκολ».

«Θέλει βελτίωση και σίγουρα έχει περιθώρια. Σίγουρα θέλει δουλειά στο να ξεμαρκαρίζεται και να κάνει σέντρες, αλλά εξαρτάται και στο τι ζητάει ο κάθε προπονητής. Σίγουρα θα έχει τάσεις επιθετικές στον Ολυμπιακό, αφού έτσι παίζει η ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags