Facebook Pixel "Έβαλα τα χρήματα πάνω από όλα"
| 2011-07-04 09:04:00

"Έβαλα τα χρήματα πάνω από όλα"

"Έβαλα τα χρήματα πάνω από όλα"

Δήλωσε παραδοχής του Κόκε για την απόφαση του να πάει στο Χιούστον. Τι είπε για Άρη.

Ο Ισπανός επιθετικός σε σε συνέντευξή του στη «Malaga Hoy» ανέφερε αρχικά:

«Όταν αποφάσισα να πάω στο Χιούστον κοίταξα όλα τα θετικά κι όχι τα αρνητικά. Έχω μία οικογένεια και θέλω να είμαι κοντά της. Έβαλα τα χρήματα πάνω από όλα και αυτό μου έκανε κακό. Αν και δεν το πιστεύουν πολλοί, τα χρήματα είναι μεν σημαντικά, αλλά δεν σε αποζημιώνουν για όλα.

Το Χιούστον είναι μία πολύ όμορφη πόλη. Δεν ξέρω αν έφταιγε η διαφορά ώρας ή ότι πήγα εκεί μόλις τελείωσε η σεζόν στην Ελλάδα και χωρίς διακοπές. Δεν κατάφερα να προσαρμοστώ και αποφάσισα να φύγω. Ευχαριστώ την ομάδα που μου επέτρεψε να το κάνω».

Για τη θητεία του στον Άρη: «Στον Άρη πέρασα τα τελευταία πέντε χρόνια κι έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην καριέρα μου. Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια και σε προσωπικό επίπεδο. Ευχαριστώ τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Το πάθος με το οποίο ζει ο κόσμος το ποδόσφαιρο εκεί δεν συγκρίνεται. Νιώθεις ένα με αυτούς. Με αγάπησαν γιατί ταυτίστηκα μαζί τους. Την πρώτη μου χρονιά εκεί πέτυχα 13 γκολ και παρότι είχα άλλες προτάσεις, ήθελα να μείνω για να τους ανταποδώσω για αυτά που μου έδωσαν. Παίξαμε δύο τελικούς Κυπέλλου και χάσαμε.

Στον δεύτερο τελικό είχαν έρθει 30.000 οπαδοί του Άρη στην Αθήνα. Το λέω και ανατριχιάζω. Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αλλά χάσαμε με 1-0. Το ίδιο έγινε και με τον Ολυμπιακό. Είναι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας. Εμείς πληρώσαμε την απειρία μας. Όλοι με αγαπούσαν, αλλά ήταν ώρα να φύγω. Είναι αλήθεια πως η απόφαση να πάω στις ΗΠΑ ήταν βιαστική λόγω του καλού συμβολαίου και δεν σκέφτηκα τι άφησα πίσω μου».

Για το πώς βίωσε την κρίση στην Ελλάδα: «Πάντα υπήρχαν προβλήματα στις πληρωμές, αλλά πάντα παίρναμε τα χρήματά μας. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση».

Για το μέλλον του: «Το όνομά μου ακούγεται για πολλές ομάδες. Τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά είμαι στα 28 και δεν είμαι ούτε μεγάλος, αλλά ούτε νέος. Θα πρέπει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να βρω ένα καλό συμβόλαιο».

Για τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του: «Δεν έχω κανένα παράπονο από την καριέρα μου. Ήμουν πολύ τυχερός. Η Μαρσέιγ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία έπαιξα και πιθανότατα θα παίξω ποτέ. Η Σπόρτινγκ είναι σπουδαία ομάδα, αλλά όχι στο επίπεδο της Μαρσέιγ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags