Facebook Pixel Ζεσουάλδο, κάνε το "θαύμα" σου!
| 2011-07-04 13:21:00

Ζεσουάλδο, κάνε το "θαύμα" σου!

Ζεσουάλδο, κάνε το "θαύμα" σου!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το "ζόρικο" πράσινο μέλλον που εξαρτάται από τις "μαντεψιές" του κόουτς...

Aναλυτικά το άρθρο του:

Το βέβαιο είναι ότι επιτέλους κάτι άρχισε να κινείται στην ΠΑΕ. Όχι πως οι κινήσεις που γίνονται είναι ικανές για να φέρουν τίποτα χαμόγελα αισιοδοξίας, απλά δεν υπάρχει αυτό το χάλι και η ανυπαρξία του προηγούμενου διαστήματος. Αυτό και τίποτα παραπάνω, για να μην ξανοιγόμαστε κιόλας.

Το έγκλημα λοιπόν δεν είναι ούτε το ξεπούλημα του ξεχασμένου από την ίδια τη ζωή Μάτος ούτε η φυγή του Γκοβού και του Γκαρσία. Αυτά έπρεπε να γίνουν σε ΚΑΘΕ περίπτωση. Το έγκλημα είναι ότι δεν ασχολήθηκες καν με το πώς μπορείς να κρατήσεις δίπλα σου τον τεράστιο Ζιλμπέρτο Σίλβα και η… αγωνία να «ξεφορτωθείς» τον Σισέ, κάτι που –δυστυχώς– σύντομα θα τελειώσει, εκτός κι αν έρθουν τα πάνω κάτω.

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Το δεδομένο είναι ότι εκ των πραγμάτων ο Παναθηναϊκός οφείλει να κρατάει από εδώ και στο εξής μικρό καλάθι γνωρίζοντας ότι δεν είναι για πολλά-πολλά. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Βγενόπουλου και του Πατέρα (οι οποίοι είναι θέμα χρόνου να κατηγορηθούν από τους γνωστούς-άγνωστους ακόμη και για τις ξαφνικές αλλαγές του καιρού) και την αδιαφορία του Τζίγκερ να κάνει ακόμη και αυτά που υποχρεούται (γιατί «έτσι γουστάρει») έχουν φέρει το Τριφύλλι σε κατάσταση μεγάλης αβεβαιότητας. Γνωστά και αυτά.

Έτσι, σύντομα οι Πράσινοι ολοκληρώνοντας τα «δώσε», θα αρχίσουν και τα «πάρε». Η… μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θα κληθεί να κάνει «παιχνίδι». Ανεξάρτητα αν δεν αποτελεί ευθύνη του Πορτογάλου η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, από τις δικές του «μαντεψιές» θα εξαρτηθεί κατά πόσον η ομάδα θα μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστική και σε τι βαθμό. Κάτι τέτοιο πάντως αν συμβεί θα συνιστά μικρό θαύμα και όσο και να το θέλω δεν το βλέπω. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Οι μεταγραφές είναι λαχεία και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ωστόσο τις περισσότερες φορές ισχύει το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις». Από τη στιγμή που δεν έχεις να πληρώσεις πολλά, γίνεται σαφές ότι τα λάθη απαγορεύονται και πως στην ουσία καλείσαι να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Φερέιρα και ανυπομονησία να δω και τον ΜΑΝΑΤΖΕΡ.

Μακάρι να αποδειχτεί ο Παναθηναϊκός ο μάγκας που ψωνίζει φτηνά και καλά και όλοι οι υπόλοιποι που επενδύουν τις… κάλτσες τους να είναι τα κορόιδα. Η επιτυχία ωστόσο του συγκεκριμένου πλάνου (;) θα αποτελέσει μεγαλύτερη έκπληξη και από την κατάκτηση του EYΡO που γιορτάζουμε τη μέρα που γράφεται το άρθρο αυτό. Τόσο εύκολα και συνάμα τόσο μαύρα είναι τα πράγματα…

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags