04/07/11 - 15:38

Άφωνοι παίκτες και Μπόλονι!

Τριάντα οπαδοί του "Δικέφαλου" επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στα μέλη της "ασπρόμαυρης" αποστολής που έφτασε στο Ντίσελντορφ λίγο μετά τις 14.00 ώρα Ελλάδας.  

Άφωνοι παίκτες και Μπόλονι!
33.611views 0shares

Έκπληκτοι έμειναν οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ με την υποδοχή που τους επιφύλαξαν 30 οπαδοί του "Δικέφαλου" από συνδέσμους της Γερμανίας, κατά την άφιξή τους στο Ντίσελντορφ. Οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν στη γερμανική πόλη λίγο μετά τις 14.00 ώρα Ελλάδας υπό τα συνθήματα και τις επευφημίες των οπαδών τους.

Άφωνος ο Μπόλονι

Αυτό το σκηνικό προκάλεσε και την έκπληξη του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος, δεν περίμενε αυτή την υποδοχή. Θυμίζουμε ότι ο Μπόλονι είχε πει, μεταξύ σοβαρού και αστείου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, πως θέλει να βλέπει πολύ κόσμο του "Δικέφαλου" σε κάθε προπόνηση. Κάτι που έγινε με το που οι "ασπρόμαυροι" πάτησαν το πόδι τους επί γερμανικού εδάφους.

Πάντως, κρίνοντας από το πάθος των οπαδών που βρέθηκαν εκεί ο Μπόλονι θα μείνει πολλές φορές με... ανοικτό το στόμα κατά την διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στην Ολλανδία και στη Γερμανία, αφού εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος τι θα επικρατήσει στα φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: olapaok.gr