Facebook Pixel Κάποτε πρέπει να «νοικοκυρευτεί» και η ΑΕΚ...
| 2011-07-04 22:24:00

Κάποτε πρέπει να «νοικοκυρευτεί» και η ΑΕΚ...

Κάποτε πρέπει να «νοικοκυρευτεί» και η ΑΕΚ...

Ο Γιώργος Γαλάτσης γράφει στο προσωπικό του blog για τα φετινά σχέδια της ΑΕΚ και για το πως θα πρέπει να... «νοικοκυρευτεί» για να βρει την υγειά της.

Όταν μπαίνει στο σπίτι σου τον μήνα ένα χιλιάρικο, δεν μπορείς να 'χεις στην κατοχή σου τζιπ των 50.000 ευρώ ή να κυκλοφορείς με την τελευταία έκδοση της BMW!

Προσέξτε όχι ότι σου είναι αδύνατον να κυκλοφορείς με τέτοια αυτοκίνητο, αλλά είναι… κομμάτι δύσκολο να τα συντηρήσεις και να τα χρησιμοποιήσεις για τις καθημερινές μετακινήσεις σου. Εκτός κι αν έχεις παντρευτεί…κόρη βενζινοπώλη!

Επειδή, λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει…πεθερό βενζινά, είναι πλέον υποχρεωμένοι να αλλάξουν ρότα στην Ελλάδα του 2011. Τέρμα τα ακριβά αυτοκίνητα, τέρμα το ''πλαστικό χρήμα'', τέρμα οι…οφθαλμαπάτες.

Ακριβώς έτσι σκέφτομαι εγώ, ο…χειρότερος απ' όλους σας, σ' αυτό το πλαίσιο είμαι σίγουρος ότι κινείστε κι εσείς, οι επισκέπτες του συγκεκριμένου blog, AEKτζήδες στην πλειοψηφία σας.

Κι έρχομαι τώρα κι ερωτώ: Από τη στιγμή που αντιμετωπίζετε τη ζωή σας με αυτό το (σωστό) σκεπτικό γιατί όταν έρχεται η ώρα να σκεφθείτε για την ΑΕΚ, το πρώτο πράγμα που 'ρχεται να ρωτήσετε είναι το…''που θα πάμε φέτος με Σιαλμά και Κοντοέ;».

Δηλαδή ενώ οι περισσότεροι από εσάς έχετε αλλάξει τρόπο και στάση ζωής, γιατί να μην αλλάξει και η αγαπημένη σας ομάδα; Γιατί να μην απλώνει το χέρι της μέχρι εκεί που φθάνει, αλλά να συνεχίσει να κάνει μεταγραφές, δαπανηρές και ηχηρές μεταγραφές, με λεφτά που δεν υπάρχουν κι ενώ είναι ήδη χρεωμένη μέχρι… τα μπούνια;

Ειλικρινά αντιλαμβάνομαι στο έπακρο την αγωνία του απλού φιλάθλου για την τύχη της ομάδας του. Βλέπει ο ΑΕΚτζής τις φετινές μεταγραφές και τον πιάνει τρέμουλο! Σου λέει, εδώ τερματίσαμε 20 και πλέον πόντους πίσω από την κορυφή με Σκόκο, Σάχα, Μπλάνκο, φέτος που έφυγαν όλοι τους θα παλεύουμε για να σωθούμε;

Εκείνο όμως που δεν μπορώ να δεχθώ είναι η διάκριση στη σκέψη του και εξηγώ: Την ώρα που ο ίδιος έχει κόψει ποτά, τσιγάρα, εστιατόρια και εξόδους για να τα φέρει βόλτα, διαμαρτύρεται γιατί πουλάει τα περιουσιακά στοιχεία η καταχρεωμένη ομάδα του για να αντιμετωπίσει το τσουνάμι της χρεοκοπίας. Εδώ, ναι, είμαι κάθετα αντίθετος!

Όπως είμαι αντίθετος και με την κατάσταση που επικρατεί στην ιδιοκτησιακή ''σκηνή'' της ΑΕΚ. Όταν έρχεται η ώρα των πληρωμών θα γίνει χαμός στο παρασκήνιο με τους Νοτιά και Παππά.

Αυτό το χάλι πρέπει να τελειώσει. Αν κουράστηκε να πληρώνει ο Νίκος Νοτιάς (που κουράστηκε) ας κάνει ό, τι έπραξαν και οι Γιαννακόπουλοι στον Παναθηναϊκό. Να αναθέσει την πώληση του ποσοστού του (αλλά και του προπονητικού κέντρου) σε ένα μεγάλο μεσιτικό γραφείο που ειδικεύεται σε αγοραπωλησίες ομάδων.

Το ίδιο οφείλει να κάνει και ο Πέτρος Παππάς ή καλύτερα αν θέλετε, ας λειτουργήσουν από κοινού για να τελειώνει αυτή η…τραγωδία. Έλεος δηλαδή κάθε τόσο και λιγάκι μ' αυτό το παραμύθι, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Και να τελειώσει άμεσα διότι περί τα τέλη Σεπτέμβρη θα 'χουμε και πάλι τα ίδια.

Κουραστήκατε κύριοι μέτοχοι; Πολύ ωραία και καλά κάνατε! Σας άφησαν όλοι οι άλλοι να τραβάτε μόνοι σας το κουπί την τελευταία 2ετία, αλλά επειδή κουράστηκε και ο ΑΕΚτζής με το «δεν πληρώνω άλλο γιατί κουράστηκα», χαράξτε την πορεία σας για να μάθει η ομάδα να ζει και χωρίς εσάς.

Καταλήγοντας αρκετοί ζητάτε να τοποθετηθώ για το σκάνδαλο που ξέσπασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν μου πηγαίνει να πουλάω μυαλό την ώρα που «μιλάνε» μόνα τους τα γεγονότα. Απλά δοθείσης της ευκαιρίας θα ''δείξω'' προς Τουρκία μεριά και θα σημειώσω ότι η κάθαρση στο ποδόσφαιρο της χώρας ξεκίνησε από το πρώτο 24ωρο από τα «μεγάλα κεφάλια». Με πάσα ειλικρίνεια δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο…

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags