Facebook Pixel "Καθαρίστε, για να μην σας καθαρίσουμε"
| 2011-07-04 23:00:00

"Καθαρίστε, για να μην σας καθαρίσουμε"

"Καθαρίστε, για να μην σας καθαρίσουμε"

Μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει έκανε ο Πιλάβιος, καθώς είναι πιθανό να αντικατασταθούν οι εμπλεκόμενες στα "στημένα" ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα!

Όπως αποκάυψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη", η ΟΥΕΦΑ απέστειλε τη Δευτέρα έγγραφο στην Ομοσπονδία και της ζητάει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των "στημένων" και πρόκειται να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο λόγος; Για να προβεί άμεσα σε αντικατάστασή τους από άλλες ομάδες, αν υπάρχει πρόβλημα!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μάλιστα, δεσμεύτηκε να δώσει στη δημοσιότητα αύριο, Τρίτη, το συγκεκριμένο έγγραφο, σχολιάζοντας πως "Θα κάνουμε ό,τι μας πει η UEFA"!

Όσον αφορά την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει η Ομοσπονδία τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, ο Σ. Πιλάβιος επανέλαβε πως δεν έχει λόγο να διαφωνήσει με κάτι τέτοιο: "Το τάιμινγκ αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο από άλλες φορές.

Η ομοσπονδία όμως δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή να διοργανώσει το πρωτάθλημα. Αν χρειαστεί, θα το κάνουμε. Υπάρχουν όμως κάποια τεχνικά θέματα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags