Facebook Pixel Ο αλησμόνητος Μάτος και το απόφθεγμα για το «80%-20%»
| 2011-07-04 23:07:00

Ο αλησμόνητος Μάτος και το απόφθεγμα για το «80%-20%»

Ο αλησμόνητος Μάτος και το απόφθεγμα για το «80%-20%»

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την κατάσταση του Μαρτσέλο Μάτος. Γράφει ο Γιάννης Σερέτης.

Ούτε με τα γόνατά του ξέρω τι γίνεται (και όποιος λέει ότι γνωρίζει παίρνει μεγάλο ρίσκο για την δημοσιογραφική αξιοπιστία του), ούτε τον είχα παρακολουθήσει σε κάποιο ματς του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

• Αυτό που ξέρω είναι πως αυτό που κατάφερε ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός (να πείσουν την Μποταφόγκο με το μπλα μπλα και την στάση τους να δώσει ένα εκατ. ευρώ στους Πράσινους) ήταν το ιδανικό και για τις δύο πλευρές.

• Είχα γράψει ότι μου μοιάζει απίστευτο να παρακαλάει τον Μάτος ο Παναθηναϊκός, διότι αν ένας ξένος παίκτης έχει το μυαλό του αλλού (οικογένεια, πατρίδα) δεν προσφέρει αυτά που μπορεί, ενώ αν είναι ικανοποιημένος με την εξωγηπεδική διαβίωσή του, υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να δώσει το 100% (σπάνιο το…απόλυτο, αλλά αν έχει και εξωγηπεδικά προβλήματα ο ξένος… ξέχασέ τον).

• Αξίζουν μπράβο, λοιπόν, τούτη τη φορά στον Γόντικα, ο οποίος μετά τις ανοησίες (του) στο θέμα του τεχνικού διευθυντή (ο οποίος στην ουσία δεν υφίσταται με την πραγματική έννοια του job description του, όπως τουλάχιστον την έχουμε δει στην Ελλάδα), κατάφερε να εξοικονομήσει επιπλέον περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags