04/07/11 - 23:13

"Ποιος Τζαβέλλας;"

Με την πλευρά του... Βαλβέρδε τάσσεται ο Νίκος Αλέφαντος στο θέμα του Έλληνα αμυντικού, καθώς πλην του Ισπανού τεχνικού ούτε ο "Άλε" τον θέλει στον Ολυμπιακό!

"Ποιος Τζαβέλλας;"
35.295views 0shares

• Κόπα Αμέρικα βλέπω και με… πονάνε τα μάτια μου. Πολύ μετριότητα ως τώρα. Και ειδικά από τα φαβορί, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Απογοήτευση. Ο Μέσι και οι άλλοι δεν βλεπόντουσαν στο πρώτο ματς. Στην Αργεντινή δεν κολλάει γενικώς η χημεία του Μέσι, όπως κολλάει με την Μπαρτσελόνα. Δεν κινούνται αυτοί όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι φορ καθαρά ο Τέβες και ο Αγκουέρο, κι όταν παίζει ο Μέσι κυνηγός αναγκάζονται να πηγαίνουν στα άκρα και να παίζουν 4-3-3. Δεν είναι για τα άκρα ο Τέβες και ο Αγκουέρο. Δεν έχει και τα μπακ η Αργεντινή να βγουν μπροστά και να καλύψουν το χώρο, όπως ο Άλβεζ στην Μπαρτσελόνα. Και δεν έχει η Αργεντινή χαφάρες όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα.

• Απογοητεύτηκα που δεν έπαιξε ο Σάντζες με την Κολομβία. Στήθηκα να τον δω, αλλά δεν τον έβαλε ο προπονητής. Μα καλά, μας έπρηξαν 1 μήνα με τον Σάντσες και τον Ολυμπιακό, και δεν παίζει στην Εθνική του; Και σιγά τους παίκτες που έχει η Κολομβία! Ψάχνω να βρω με το τουφέκι μεγάλο παίκτη Κολομβιανό σήμερα να χαλάει κόσμο στην Ευρώπη, και δεν βρίσκω. Ίσως ξεχνάω κάποιον, τι να πω.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr