Facebook Pixel "Ποιος Τζαβέλλας;"
| 2011-07-04 23:13:00

"Ποιος Τζαβέλλας;"

"Ποιος Τζαβέλλας;"

Με την πλευρά του... Βαλβέρδε τάσσεται ο Νίκος Αλέφαντος στο θέμα του Έλληνα αμυντικού, καθώς πλην του Ισπανού τεχνικού ούτε ο "Άλε" τον θέλει στον Ολυμπιακό!

• Κόπα Αμέρικα βλέπω και με… πονάνε τα μάτια μου. Πολύ μετριότητα ως τώρα. Και ειδικά από τα φαβορί, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Απογοήτευση. Ο Μέσι και οι άλλοι δεν βλεπόντουσαν στο πρώτο ματς. Στην Αργεντινή δεν κολλάει γενικώς η χημεία του Μέσι, όπως κολλάει με την Μπαρτσελόνα. Δεν κινούνται αυτοί όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι φορ καθαρά ο Τέβες και ο Αγκουέρο, κι όταν παίζει ο Μέσι κυνηγός αναγκάζονται να πηγαίνουν στα άκρα και να παίζουν 4-3-3. Δεν είναι για τα άκρα ο Τέβες και ο Αγκουέρο. Δεν έχει και τα μπακ η Αργεντινή να βγουν μπροστά και να καλύψουν το χώρο, όπως ο Άλβεζ στην Μπαρτσελόνα. Και δεν έχει η Αργεντινή χαφάρες όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα.

• Απογοητεύτηκα που δεν έπαιξε ο Σάντζες με την Κολομβία. Στήθηκα να τον δω, αλλά δεν τον έβαλε ο προπονητής. Μα καλά, μας έπρηξαν 1 μήνα με τον Σάντσες και τον Ολυμπιακό, και δεν παίζει στην Εθνική του; Και σιγά τους παίκτες που έχει η Κολομβία! Ψάχνω να βρω με το τουφέκι μεγάλο παίκτη Κολομβιανό σήμερα να χαλάει κόσμο στην Ευρώπη, και δεν βρίσκω. Ίσως ξεχνάω κάποιον, τι να πω.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags