Facebook Pixel «Τρέλα» διαρκείας
| 2011-07-04 23:35:00

«Τρέλα» διαρκείας

«Τρέλα» διαρκείας

Την ημέρα της επίσημης πρώτης του νέου Ολυμπιακού, έγιναν «καπνός» ακόμη 120 εισιτήρια διαρκείας από τους πιστούς οπαδούς του Θρύλου και πλέον απομένουν ελάχιστα για τα 15.000…
 

Την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή τους για τον Ολυμπιακό αποδεικνύουν σε καθημερινή βάση οι οπαδοί του Θρύλου. Την ημέρα της επίσημης «πρώτης» για την νέα σεζόν, αλλά και της παρουσίασης των νεοαποκτηθέντων Φρανθίσκο Χαβίτο και Σήφη Δασκαλάκη, οι πιστοί φίλοι των πρωταθλητών έτρεξαν να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στο «Καραϊσκάκη» για την ερχόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ακόμη 120 «κομμάτια» έγιναν καπνός από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι προετοιμάζονται να δώσου και φέτος σόου στις εξέδρες του «Ναού» και να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και να πετύχει μία αξιόλογη πορεία στα σαλόνια του Τσάμπιονς λιγκ, όπου επιστρέφει, μετά το περυσινό διάλειμμα. Πλέον απομένουν ελάχιστα ακόμη αδιάθετα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να σπάσει το φράγμα των 15.000.. .Αριθμός εντυπωσιακός με βάση την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα!

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags