Facebook Pixel Μη χαίρεστε. Δεν είναι για τον Ολυμπιακό η καμπάνα…
| 2011-07-05 09:13:00

Μη χαίρεστε. Δεν είναι για τον Ολυμπιακό η καμπάνα…

Μη χαίρεστε. Δεν είναι για τον Ολυμπιακό η καμπάνα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί γιατί τα σκάνδαλα και οι επιστολές της UEFA δεν αγγίζουν τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το άρθρο του:

• Χαμός χθες το βράδυ στο διαδίχτυο με την περιβόητη επιστολή της ΟΥΕΦΑ, που ζητάει διευκρινίσεις για τις ελληνικές και τις τουρκικές ομάδες που είναι μπλεγμένες στα σκάνδαλα των στημένων αγώνων στις δύο χώρες και παίζουν στις διοργανώσεις της.

• Για όποιους…χάρηκαν, έχω να συστήσω να μην χαίρονται. Τζάμπα χαίρονται, αν πιστεύουν ότι αυτά τα πράγματα αγγίζουν και τον Ολυμπιακό. Δεν είναι για τον Ολυμπιακό. Πειραιώς. Για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα παίξει κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αυτό που λένε στη Γαλλία, άλλο Ολιμπίκ Μαρσέϊγ κι άλλο Ολιμπίκ Λιόν.

• Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι η ΟΥΕΦΑ έμαθε ότι μπουζουριάζουν προέδρους στην Ελλάδα και την Τουρκία και σου λέει, ‘τι γίνεται εδώ, αυτές οι ομάδες παίζουν στις διοργανώσεις μου, για κάτσε να δούμε’. Κι έστειλε το έγγραφο σε Τουρκία κι Ελλάδα, θέλοντας ουσιαστικά να μάθει τι ισχύει για την Φενέρμπαχτσε, που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ και για τον Βόλο, που παίζει Γιουρόπα Λιγκ. Βλέπετε, ο Τούρκος πρόεδρος κι ο Μπέος είναι μέσα.

• Τι θα πει η ΕΠΟ στην ΟΥΕΦΑ; «Διεξάγεται έρευνα, η αθλητική δικαιοσύνη έχει πάρει το φάκελο από την τακτική δικαιοσύνη και θα ενεργήσει πάρα πολύ σύντομα. Θα σας ενημερώνουμε άμεσα για κάθε εξέλιξη».

• Πάντως, οι Τούρκοι δίδαξαν πως στήνονται τα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο! Έτσι γίνονται οι δουλειές, όχι με παρολί και σότο όπως εμείς εδώ. Μιλούσαν οι δύο πρόεδροι και έλεγαν για την…θερμοκρασία την ώρα του μεταξύ τους αγώνα! Ότι και καλά θα είναι 34 βαθμοί. Με…μεταπτώσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού! Και ήρθε το ματς 3-4 (34 βαθμοί!!!), με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ! Αυτό μάλιστα. Είναι στήσιμο. Όχι παίξε γέλασε.

• Και σε ματς τελευταία αγωνιστική, που έκρινε ένα πρωτάθλημα: και 20 εκατομμύρια Ευρώ…Που να τα κάνουμε αυτά εμείς εδώ.

• Βέβαια, ο Τούρκος πρόεδρος σαπίζει τώρα στη φυλακή. Είναι κι αυτό μία…ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια….

• Όπως είναι ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ότι στην Τουρκία έπιασαν και δημοσιογράφους που ήξεραν, λέει, για τα σικέ ματς…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags