Facebook Pixel Θέλει λεφτά ο "αντί Ζιλμπέρτο"
| 2011-07-05 09:26:00

Θέλει λεφτά ο "αντί Ζιλμπέρτο"

Θέλει λεφτά ο "αντί Ζιλμπέρτο"

Ο μάνατζερ του Ραλφ μίλησε για επαφές με Παναθηναϊκό, είπε ότι ο παίκτης "ψήνεται" να γίνει αντί Ζιλμπέρτο στο "τριφύλλι", αλλά ξεκαθάρισε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει οι "πράσινοι" να πληρώσουν...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλισον Κόστα στην εφημερίδα “Εξέδρα”:

Για τον ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού:

«Ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Κοιτάζει εδώ και καιρό τον Ραλφ, μου είπαν ότι τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτό είναι φανταστικό για τον ίδιο. Όλοι ξέρουν εδώ στη Βραζιλία τον Σίλβα και πραγματικά είναι ποδοσφαιριστής-υπόδειγμα.

Ο πελάτης μου φυσικά και είναι ενήμερος για τον Παναθηναϊκό, αφού μίλησε πάλι άνθρωπος της ομάδας μαζί μου, πριν από δύο ημέρες. Με ρώτησαν για τον Ραλφ. Ήθελαν να μάθουν για τα χρήματα τα οποία ζητάει η Κορίνθιανς. Τους είπα ότι έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να μιλήσουν με την ομάδα για να ξεκαθαρίσουν».

Για τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή:

«Μίλησα πρόσφατα με τον Άλντισον (σ.σ. Άλντισον Μπατίστα, προπονητή της Κορίνθιανς και μου είπε ότι τον υπολογίζει. Τώρα αν πληρώσει ο Παναθηναϊκός, θα τον πάρει. Η ομάδα του Ραλφ έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν θα έλεγε “όχι” σε μια πιθανή πρόταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags