Facebook Pixel "Αγανακτισμένοι" για Σισέ!
| 2011-07-06 08:50:00

"Αγανακτισμένοι" για Σισέ!

"Αγανακτισμένοι" για Σισέ!

Οι οπαδοί του ΠΑΟ δεν στέκονται μόνο στα μηνύματα και βγαίνουν στο δρόμο για τον Σισέ! Ανακοίνωσαν συγκέντρωση έξω από το Δ.Σ. της Πέμπτης. "Αποχή και σιωπή = Συνενοχή και προδοσία"!

Ο sportdog από την πρώτη στιγμή έπιασε το κλίμα αγανάκτησης των οπαδών του Παναθηναϊκού με αφορμή την αποχώρηση του Σισέ.

"Θα μας βρείτε μπροστά σας!",
έγραψε μια μεγάλη μάζα φίλων του "τριφυλλιού" λίγα μόλις λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Λάτσιο.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας δεν αναμένεται να μείνουν στα λόγια. Οι πράσινοι …Αγανακτισμένοι θα βγουν στους δρόμους και θα διαδηλώσουν για το γεγονός ότι η ομάδα πουλάει το μεγαλύτερο αστέρι της.

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού προγραμματίζουν μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη και ώρα 17:00, όταν και θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Μάλιστα, έχουν εκδώσει και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ Δ.Σ., Λεωφόρος Κηφισίας 168 & Σοφοκλέους στις 17:00... ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags