Facebook Pixel Κόβουμε γιατί δεν ...χωράμε
| 2011-07-06 09:23:00

Κόβουμε γιατί δεν ...χωράμε

Κόβουμε γιατί δεν ...χωράμε

Υπάρχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ενα πρόβλημα που είχαμε επισημάνει και πριν από λίγο καιρό.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «ξεφορτωθούν» ένα καράβι παίκτες για να διαμορφώσουν το ρόστερ όπως επιθυμούν, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να απαλλαγούν από 11 συμβόλαια, όπως και θα ήθελαν. Παίκτες όπως ο Ντάρμπισαϊρ και ο Μήτρογλου είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά για να φύγουν από τον Πειραιά θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι ίδιοι, αλλά (τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις) και η ομάδα. Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο, όσο πίστευαν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναπόφευκτα λοιπόν η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και το μεταγραφικό πλάνο. Αρχικά πέρα από τον Σάντσες ο Ολυμπιακός αναμένονταν να κινηθεί και για έναν ακόμα επιθετικό, αλλά και για ένα ακόμα χαφ. Η περίπτωση να αποκτηθεί ένας ακόμη φορ, όμως δείχνει τώρα ένα πολύ «ακραίο» σενάριο. Με τον Πάντελιτς να μένει επίσης στον Πειραιά το να πάρουν οι πρωταθλητές έναν ακόμη επιθετικό δείχνει τουλάχιστον υπερβολικό.

Ο Βαλβέρδε έχει «πελαγώσει» έχοντας πολύ περισσότερους παίκτες απ' ότι επιθυμεί στην διάθεση του. Και μπορεί το να μείνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στο Ρέντη, όταν η ομάδα πάει στο Ζέεφελντ να είναι μία προσωρινή λύση, αλλά δεν λύνει στην πραγματικότητα το πρόβλημα. Γιατί αυτοί οι παίκτες θα συνεχίσουν να ανήκουν στην ομάδα και έχοντας 40 ποδοσφαιριστές στο Ρέντη κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει γκρίνιες και ένα σωρό προβλήματα. Ο Τζαβέλλας δεν πρόκειται τελικά να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού ο Ισπανός τεχνικός τον «έκοψε» λέγοντας πως έχει ήδη τρία αριστερά μπακ.

Ακόμα κι αν πιστεύει πως ο Ελληνας αμυντικός μπορεί να βοηθήσει (ακόμα και περισσότερο από κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες), είναι απόλυτα λογικά να μην θέλει άλλους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη. Το ζήτημα είναι πως αυτή η κατάσταση επηρεάζει τις επιλογές τόσο του προπονητή, όσο και της διοίκησης. Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί «δέσμιος» των πολλών και μεγάλων συμβολαίων που έχει υπογράψει τα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς «πληρώνει» τις συνέπειες και χάνει την ευκαιρία να έχει ένα ακόμα πιο δυνατό και αξιόλογο ρόστερ τη νέα σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags