Facebook Pixel Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…
| 2011-01-14 09:16:00

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…

Για τη… χαρά του εκάστοτε προπονητή να έχει Σέρβους παίκτες στο ρόστερ του, μιλούσε χθες στους συμπαίκτες του ο Μάρκο Πάντελιτς στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Μόνο που αναφερόταν στην ομάδα μπάσκετ!

Η νίκη του μπασκετικού Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού μονοπώλησε τις συζητήσεις στου Ρέντη στην προπόνηση ακόμη και του ποδοσφαιρικού τμήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Γαύρου».

Αυτός που ξεχώρισε τόσο για τις γνώσεις του για το μπάσκετ όσο και για το ενδιαφέρον του ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι στους συμπαίκτες του και στάθηκε στην παρουσία των μπασκετικών συμπατριωτών του.

«Σας το είχα πει εγώ ότι θα κερδίσουμε», ξεκίνησε να λέει ο Πάντελιτς και συνέχισε: «Είδατε τι έκανε ο Ντούντα; Είναι μεγάλος προπονητής. Τι να πούμε τώρα; Σέρβος είναι και αυτός. Όπου υπάρχουν Σέρβοι υπάρχει επιτυχία. Με Σέρβους πάνε μπροστά οι ομάδες. Είδατε τον Τεόντοσιτς; Είναι τρελός, έχει πάθος και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Τον Έρτσεγκ τον είδατε; Το παιδί ήταν να τον διώξουν, αλλά πήγε ο Ίβκοβιτς του είπε, μπες και παίξε. Μπήκε και ήταν από τους καλύτερους».

Οι ισπανοί της παρέας Φουστέρ, Ριέρα και Βαλβέρδε σχολίασαν και αυτοί τον αγώνα, ενώ Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ παρακολουθούσαν απορημένοι καθώς ουδεμία σχέση έχουν με το άθλημα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags