14/01/11 - 09:21

«Χέρι» αν πάρει παίκτες;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του για ποιους λόγους η δήλωση του Μαρινάκη για ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων μπορεί να σημαίνει, αλλά και τίποτα…

«Χέρι» αν πάρει παίκτες;
53.525views 0shares

• Βεβαίως και δήλωσε ο Μαρινάκης χθες ότι, «τέλειωσαν οι μεταγραφές» για τον Ολυμπιακό. Κι όποιοι ακούτε Σπορ Εφ Εμ θα είχατε καταλάβει τα τελευταία 24ωρα ότι αυτό έπαιζε ως πιο πιθανό σενάριο.

• Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι η δήλωση του Μαρινάκη έγινε στις 13 του Γενάρη. Δεν έγινε στις 28 του μήνα. Ούτε καν στις 23. Τι θέλω να πω; Ότι η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού ισχύει για τώρα που έγινε.

• Φυσικά και μπορεί η μεταγραφική περίοδος να τελειώσει χωρίς άλλη προσθήκη του Ολυμπιακού, που άλλωστε αν και πέντε πόντους σταθερά μπροστά από τον Παναθηναϊκό, έκανε το χτύπημά του και πήρε τον Μανιάτη, παίκτη έμπειρο (με πέντε χρόνια στην Α΄ Εθνική), διεθνή (πρόσφατα) και σε πολύ καλή ηλικία.

• Αλλά πάρτε το κι αλλιώς. Δηλαδή, αν αύριο μεθαύριο, σε μία η, δύο εβδομάδες, πάρει παίκτη και κάνει μεταγραφή, τι θα γίνει; Μήπως θα του βάλουμε και…χέρι; Και θα του πούμε γιατί πήρε; Πλάκα κάνουμε;

• Ο Μαρινάκης έκανε μία σωστή δήλωση. Σωστή και γιατί ο προπονητής δεν τον πιέζει να πάρει παίκτη, αλλά και γιατί έτσι έχει καλύτερη ισορροπία στ΄ αποδυτήρια, αφού νιώθουν πιο ασφαλείς οι παίκτες. Και πιθανότατα θα αποδειχθεί και δήλωση, που θα γίνει πραγματικότητα στις 31 του μήνα. Με τη διαφορά ότι ισχύει για τώρα που την είπε. Αν αλλάξουν τα δεδομένα, θα αλλάξουν και οι αποφάσεις.

• Οπότε ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας…

Πηγή: sportfm.gr