Facebook Pixel Σάντσες Vs Μέσι!
| 2011-07-06 14:36:00

Σάντσες Vs Μέσι!

Σάντσες Vs Μέσι!

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού αναμένεται τα ξημερώματα (03:45, ώρα Ελλάδος) να αγωνιστεί βασικός κόντρα στην Αργεντινή. Τι δήλωσε για την ενδεχόμενη κόντρα του με τον Μέσι;

"Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, για όλα όσα μου έχει δώσει, μετά από τόσες δυσκολίες. Όλοι οι παίκτες που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε μια οικογένεια. Οπότε, αν χρειαστεί να παίξω θα είμαι χαρούμενος, αλλά και αν χρειαστεί να περιμένω θα είναι το ίδιο για μένα", δήλωσε αρχικά στην "El Espectador".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Αργεντινή και στο γεγονός ότι η "αλμπισελέστε" δεν κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης:

"Είναι μικρό τουρνουά και δεν επιτρέπεται να χάνεις βαθμούς. Θεού θέλοντος, η Κολομβία θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αφού η Αργεντινή έχει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Ξέρουμε τις δυνατότητές της, αλλά ξέρουμε και που μπορούμε να τους πληγώσουμε".

Για το ματς με την Κόστα Ρίκα και την νίκη των «καφετέρος» με 1-0, εξήγησε: "Η Κόστα Ρίκα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά ξέρουμε ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε εμείς. Έχουμε μία καλή ομάδα και αυτή η διαδικασία μπορεί να μας πάει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Δεν παίζουμε άσχημα και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο".

Ερωτηθείς για τη θέση που σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει ο Ερνάν Νταρίο Γκόμες, μπροστά από την άμυνα, απάντησε: "Εκεί είναι που νιώθω πιο άνετα. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ για να κερδίσουμε το κέντρο. Σκοπός μου είναι να κρατάω τις ισορροπίες στη μεσαία γραμμή, όπως έκανε και ο Μπολιβάρ στο πρώτο ματς. Κράτημα μπάλας, ανάσες στην ομάδα και πάντα συγκέντρωση".

Αναφορικά με το ρόλο που θα παίξει η μεσαία γραμμή στο ματς με την Αργεντινή, σημείωσε: "Όλοι ξέρουμε ότι η Αργεντινή έχει καλούς παίκτες και ειδικά στο κέντρο. Πρέπει να βγούμε έξω και να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς".

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Μέσι, ο Σάντσες επισήμανε: "Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον Μέσι, αλλά όχι μόνο με αυτόν. Υπάρχει και ο Αγκουέρο, που μπήκε τις προάλλες και έκανε το γκολ, ενώ υπάρχουν πολλοί κινητικοί ποδοσφαιριστές. Είναι επικίνδυνοι παίκτες, διαφορετικοί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πιστεύω ότι η Κολομβία έχει τα όπλα να σταματήσει τον Μέσι και τους υπόλοιπους".

Για το αν θα ζητήσει τη φανέλα του Μέσι μετά το ματς, τόνισε: "Στο ματς των προκριματικών, δεν μπόρεσα να το κάνω. Ήμουν απασχολημένος επειδή κερδίσαμε με 2-1. Αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία τώρα, σαφώς και θα τη ζητήσω. Η αλήθεια είναι πως προτιμώ να μην μπορώ να του ζητήσω τη φανέλα. Αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουμε πάρει την νίκη".

Τέλος, για την πίεση που έχει η εθνική Αργεντινής να φτάσει στην νίκη, υπογράμμισε: "Είναι θετικό για εμάς. Η πίεση για νίκη είναι στην πλευρά τους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags